x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Octavia în ţara patinelor

Octavia în ţara patinelor

de Adriana V. Paduraru    |    Oana-Maria Baltoc    |    08 Ian 2010   •   00:00
Octavia în ţara patinelor

Prezentatoarea GSP TV, impresionată de Pluşenko şi Bonaly



Octavia Geamănu a intrat de curând în "ţara patinelor". Impresionată de performanţele Suryei Bonaly şi ale lui Evgheni Pluşenko, sportivi pe care i-a şi cunoscut personal, ştirista GSP TV şi-a pus în gând să încerce şi ea acest sport. Aşa a venit şi ideea realizării acestei şedinţe foto. "Este primul sport de iarnă pe care l-am descoperit cu adevărat, pentru că schiul mi se pare prea riscant şi nu sunt tentată să-l încerc. Mi-e frică. Prin prisma meseriei mele a trebuit să le iau interviuri Suryei Bonaly şi lui Evgheni Pluşenko. I-am văzut cu câtă graţie evoluau pe gheaţă şi mi-au stârnit interesul pentru acest sport", spune Octavia.

MONDEN SPORTIV. Pe lângă învăţatul mersului pe patine, vedeta GSP TV mai are un proiect. Octavia vrea să le propună şefilor un format de emisiune cu mondenităţi din sport. "Sunt sigură că ar prinde foarte bine la public, întrucât cei care se uită la televizor ar vrea să vadă şi altceva legat de sportivii care apar într-o ştire, dincolo de meseria pe care o practică", explică ştirista.

PREMIILE OCTAVIA GEAMĂNU. Este început de an, perioadă prielnică pentru a face bilanţuri. I-am propus Octaviei un joc al imaginaţiei şi să propună trei personalităţi cărora le-ar acorda premii pentru performanţele realizate în 2009: "Premiul pentru cea mai bună echipă de fotbal l-aş oferi celor de la Unirea Urziceni. Ne-au făcut să retrăim momente frumoase la meciul cu Sevilla, chiar dacă nu au reuşit să se califice în optimile Champions League, după ce au pierdut în faţa celor de la Sttutgart. Şi-au păstrat echilibrul şi sunt sigură că ne pot surprinde plăcut în Europa League, chiar dacă vor lupta contra celor de la Liverpool. La categoria cel mai bun boxeor l-aş premia pe Lucian Bute pentru că a reuşit să-şi păstreze titlul de campion mondial. Şi Marian Drăgulescu merită un premiu pentru că, deşi a trecut printr-o perioadă dificilă pe plan personal, şi-a revenit pe plan sportiv".

Nu cred că telespectatorii s-ar uita la ştiri sportive doar pentru că prezentatoarea este frumoasă. E nevoie de mai mult. De un conţinut bun al jurnalului, de o prezentare profesionistă şi în cunoştinţă de cauză, de un montaj care să te ţină în faţa televizorului şi multe altele. E nevoie de munca unei întregi echipe care să ştie ce anume vrea telespectatorul. Însă e drept că ştirile au un atu în plus dacă sunt redate de o prezenţă plăcută.

×
Subiecte în articol: vedete