x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oksana Grigorieva: "Am vrut ca mama mea să ştie că Mel m-a omorât" (Video)

Oksana Grigorieva: "Am vrut ca mama mea să ştie că Mel m-a omorât" (Video)

18 Noi 2010   •   16:37
Oksana Grigorieva: "Am vrut ca mama mea să ştie că Mel m-a omorât" (Video)

Fosta iubită a lui Mel Gibson este revoltată că acesta n-a fost niciodată acuzat de violenţă domestică, aşa că a hotărât să vorbească public despre soarta pe care a avut-o alături de actorul american. Aşa cum a declarat şi la procesul pe care cei doi îl au privind custodiei fetiţei lor Lucia, în vârstă de 1 an, Oksana Grigorieva a povestit audienţei, în cadrul show-ului de televiziune "Larry King Live", cum Gibson a lovit-o când o ţinea în braţe pe Lucia. Ea a mai vorbit şi despre lupta în instanţă, pentru custodia fetiţei, scrie antena3.

Oksana a povestit despre motivele care au determinat-o să îl înregistreze telefoanele primite de la Mel Gibson. "A spus că mă omoară. Am vrut ca mama mea să aibă o dovadă dacă mor, să ştie cine a făcut-o" a dezvăluit ea, explicând că a fost convinsă că nu va supravieţui nopţii aceleia. "M-a lovit pe data de 6 ianuarie, chiar când ţineam copilul în braţe. Am fugit în camera băiatului meu  şi i-am zis că Mel a înnebunit", a povestit Oksana, adăugând că fiul său, Alexander, în vârstă de 12 ani, s-a ascuns în spatele patului atunci când l-a văzut pe Gibson.  Ea spune că totuşi a găsit puterea să-l ierte pe Mel. Şi nu o dată. Dragostea pe care i-o purta, precum şi copilul pe care îl au împreună au determinat-o să-i mai acorde o şansă. „L-am părăsit pe 6 ianuarie. Şi următoarea dimineaţă, a doua zi, îşi cerea, deja, scuze şi cerea o nouă şansă să fim împreună. Că se va trata. Că se va vindeca. Că va căuta ajutor specializat”, a declarat Oksana. Dar tot ea adaugă că nu s-a întâmplat aşa. Bătăile au continuat şi au culminat cu ameninţări cu moartea, atunci când Oksana a plecat şi a refuzat să se mai uite înapoi.

În ciuda acuzaţiilor care i-au fost aduse, Mel Gibson nu a reacţionat, dar el susţine că înregistrările Oksanei au fost menite doar să îl şantajeze pentru a îl tapa de bani. "Nu am stors niciodată bani de la el", a edclarat ea. Cei doi se luptă acum pentru custodia Luciei, pentru moment împărţind această responsabilitate. Până în prezent, Mel Gibson a fost obligat în instanţă să îi plătească Oksanei Grigorieva 60.000 de dolari pensie alimentară.

×