x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oprah îl calcă pe nervi pe fratele lui Michael Jackson

Oprah îl calcă pe nervi pe fratele lui Michael Jackson

03 Noi 2010   •   00:00
Oprah îl calcă pe nervi pe fratele lui Michael Jackson

Oprah Winfrey a vizitat familia regelui pop Micheal Jackson în Los Angeles, pentru a lua un interviu exclusiv care va fi transmis în următorul episod al celebrului show de televiziune. Ea a reuşit, însă,  prin această acîiune să îl enerveze pe Randy Jackson, care consideră că Michael nici măcar n-ar fi vrut-o în apropierea copiilor lui.

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mirror, Oprah a fost pe proprietatea soţilor Jackson pentru a discuta cu Katherine Jackson, capul familiei, dar copiii lui Micheal, Prince Micheal, Paris şi Blanket, se aflau în grădină, astfel că au apărut în înregistrarea făcută pentru emisiune, râzând şi glumind împreună cu bunicul lor, Joe Jackson. Fratele lui Michael Jackson, Randy, a refuzat să participe la interviu şi a criticat-o public pe Oprah pentru insistenţa pe care o manifestă de a vorbi cu familia Jackson. El a afirmat că "i s-a strâns stomacul" atunci când a aflat că regina emisiunilor de televiziune o să vină în vizită.

Katherine Jackson a vorbit foarte rar despre decesul fiului ei, surprinzând pe toată lumea când a acceptat să dezvăluie pentru Oprah amănunte despre copilăria lui Micheal Jackson şi detalii despre copiii acestuia.

×
Subiecte în articol: lumea