x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Osama ben Laden va avea un nepot

Osama ben Laden va avea un nepot

10 Iul 2010   •   00:00
Osama ben Laden va avea un nepot

Femeia care a acceptat să devină mamă-surogat pentru copilul lui Omar ben Laden şi al soţiei sale Zaina a descoperit că este însărcinată exact după ce cuplul a anunţat că s-a despărţit, relatează Telegraph, scrie NewsIn.

Louise Pollard, originară din Bristol, a spus că testul de sarcină a ieşit pozitiv după a treia rundă de tratamente de fertilizare în Emirate. Ea a fost aleasă să poarte nepotul lui Osama ben Laden şi a rămas însărcinată folosind sperma lui Omar, 29 de ani, şi ovulele britanicei Zaina, 54 de ani.

Însă imediat după ce mama-surogat în vârstă de 24 de ani a descoperit că este însărcinată, s-a aflat că Zaina - care a mai fost căsătorită de şase ori şi are cinci nepoţi - s-a despărţit de Omar.

"Când am făcut testul de sarcină, am fost entuziasmată pentru ei. Asta a fost înainte să aflu că Omar şi Zaina s-au despărţit. Sunt fericită că vor avea copilul la care visau, dar sunt şi neliniştită. Cu toate că Zaina m-a asigurat că despărţirea este doar o pauză, până la însănătoşirea lui Omar, mă simt dezamăgită", a spus Pollard.

Pollard a spus că nu va pune capăt sarcinii. Ea a mai povestit că a primit mesaje pe Facebook în care unii sugerau că ar trebui să fie "înjunghiată în burtă" pentru că poartă acest copil.

Fiul lui ben Laden, Omar, şi soţia sa, Zaina, s-au separat după ce acesta a început să "audă" vocea tatălui său şi a fost internat într-un spital psihiatric, a povestit britanica Zaina.

×
Subiecte în articol: lumea