x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Patrick Swayze, enervat pe ziariştii care spun că e pe moarte

Patrick Swayze, enervat pe ziariştii care spun că e pe moarte

03 Dec 2008   •   00:00
Patrick Swayze, enervat pe ziariştii care spun că e pe moarte

Celebrul actor este foarte supărat pe reporterii care scriu despre el că ar fi pierdut lupta cu boala nemiloasă de care suferă, potrivit Daily Mail. Contrar afirmaţiilor ziariştilor, Patrick Swayze susţine că răspunde foarte bine la tratamentul împotriva cancerului pancreatic.



Săptămâna trecută, un tabloid american susţinea că starul din Dirty Dancing a început "numărătoarea inversă către final", acesta fiind anunţat de răspândirea cancerului la ficat. Supărat, Swayze a declarat că el luptă în continuare cu boala, susţinut fiind de familie şi prieteni. Mai mult, Swayze continuă să-şi susţină show-ul TV, The Beast. În revista Amerca's People, actorul a declarat: " Sunt foarte mândru de ce am realizat în aceste seriale. Şi sunt foarte fericit că show-ul va fi în casele voastre de sărbători. Singura mea nemulţumire este că anumite tabloide continuă să spună despre mine numai minciuni. Mai nou, ziariştii susţin că sunt cu un picior în groapă şi că-mi iau adio de la familie. Cancerul pancreatic este o boală agresivă şi, din momentul în care am fost diagnosticat, am ştiut că trebuie să lupt pentru viaţa mea. Este o luptă şi, până acum, eu am câştigat. Fac parte dintre acei puţini norocoşi care răspund la tratament".

Swayze are 55 de ani şi a fost diagnosticat cu cancer în ianuarie. Luna tracută, actorul a vorbit public despre lupta cu boala, declarând că chimioterapia este insuportabilă: "Sunt pe un front de luptă. Chimioterapia este un adevărat Iad". (V.A.)







×
Subiecte în articol: lumea