x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paul McCartney are o nouă relaţie

Paul McCartney are o nouă relaţie

de Jurnalul National    |    08 Noi 2007   •   00:00

Paul McCartney, 65 de ani, aflat in mijlocul procesului de divorţ de cea de-a doua soţie a sa, nu-şi pierde deloc timpul, fiind fotografiat in timp ce se săruta pasional cu o altă femeie, la New York

Paul McCartney, 65 de ani, aflat in mijlocul procesului de divorţ de cea de-a doua soţie a sa, nu-şi pierde deloc timpul, fiind fotografiat in timp ce se săruta pasional cu o altă femeie, la New York, informează miercuri Associated Press, recepţionată de Rompres.

Intălnirea romantică dintre fostul basist al trupei the Beatles şi Nancy Shevell, membră a Consiliului Autorităţii de Transport Metropolitane din New York, s-a produs la sfărşitul săptămănii trecute, conform publicaţiei The Sun, care a prezentat şi fotografia cu cei doi.

Nancy Shevell este fosta soţie a celebrului avocat Bruce A. Blakeman şi are o reşedinţă in Long Island, in apropiere de proprietatea lui Paul McCartney.

Conform tabloidului britanic, cei doi au fost fotografiaţi impreună la un restaurant de sushi din Amagansett şi apoi la o cafenea in aer liber. In fotografia publicată de The Sun, cei doi sunt văzuţi imbrăţişaţi pe locurile din faţă ale unei maşini.

Paul McCartney se află in plin proces de divorţ de cea de-a doua soţie a sa, fostul model Heather Mills McCartney. Prima sa soţie, Linda, a incetat din viaţă din cauza unui cancer la săn in 1998.

×
Subiecte în articol: magazin