x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pisica Lobonţ, felicitat de Fiorentina la aniversare

Pisica Lobonţ, felicitat de Fiorentina la aniversare

de Andy Stanescu    |    18 Ian 2008   •   00:00
Pisica Lobonţ, felicitat de Fiorentina la aniversare

13:20  • Bogdan Lobonţ nu a fost uitat de Fiorentina, grupare la care a evoluat în sezonul 2006-2007, internaţionalul român primind felicitări cu ocazia zilei de naştere pe site-ul oficial al formaţiei viola.

Bogdan Lobonţ nu a fost uitat de Fiorentina, grupare la care a evoluat în sezonul 2006-2007, internaţionalul român primind felicitări cu ocazia zilei de naştere pe site-ul oficial al formaţiei viola.

PLANURI. "Cu toate că am schimbat prefixul, nu am niciun motiv de supărare, ba din contra. Mă bucur că sunt bine şi îmi doresc să fiu în continuare sănătos, atât eu cât şi familia mea. Am avut până acum o viaţă plină de realizări, între care cea mai mare este cu siguranţă fiul meu, Cristian Andrei, şi sper ca viitorul să îmi aducă cel puţin tot atâtea bucurii", a declarat Lobonţ pe site-ul său personal. În ceea ce priveşte viitorul, portarul dinamovist visează la o calificare în Liga Campionilor cu Dinamo: "Ştiu că toţi iubitorii fotbalului aşteaptă din partea noastră să facem o figură frumoasă la EURO şi le promit că vom da tot pe teren ca să obţinem o calificare istorică. Suporterilor dinamovişti le spun că ne dorim un retur de excepţie, care să ne aducă pe un loc în clasament de unde să putem spera la o calificare în Liga Campionilor. Important este sa fim cu toţii sănătoşi!". Aflat în cantonamentul din Cipru cu Dinamo, Bogdan Lobonţ împlineşte vineri 30 de ani. În altă ordine de idei, site-ul Fiorentinei anunţă că autorităţile române anchetează transferul lui Adrian Mutu de la Dinamo Bucureşti la Inter Milano, tranzacţie bănuită că ar fi fost făcută în schimbul a şapte milioane de euro, şi nu pentru 2,1 milioane de euro aşa cum s-a susţinut oficial.

×
Subiecte în articol: magazin