x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Plastic love

Plastic love

24 Mar 2011   •   18:24
Plastic love
Sursa foto: /Thinkstock

Există oameni care la un moment dat, în viaţă, constată că funcţio­nea­ză mai bine ca parte a unui cuplu he­­terosexual. De aceea vedem astăzi în jurul nostru o grămadă de bărbaţi adunaţi laolaltă cu femei, în structuri sociale bine organizate şi reglementate. Împreună, ei îşi împart grijile şi suferinţele, farfuria cu mâncare şi detergentul de spălat rufe, covoarele, animalele de casă şi maşina mică. Împreună ei procreează şi astfel înmulţesc tradiţia. Par destul de bucu­­roşi în sânul căminului propriu şi acceptă mai uşor vicisitudinile vieţii deoarece au acasă un umăr pe care să se vaite şi, în general, au acasă pe ci­neva căruia îi pot pune în cârcă parte din grijile proprii, astfel încât să se detensioneze suficient ca să poată da berea pe gât, la meci, ori să-şi co­lo­reze unghiile de la mâini şi de la picioare, după chiftele şi după caz.

 HOMO. Totodată există persoane care nu se simt bine decât dacă au alături în pat acelaşi sex cu domniile lor. Bărbatul nu e fericit dacă nu mângâie seara un organ tare, iar femeia nu e mulţumită dacă nu-şi odih­­neşte pieptul pe o altă pereche de sâni. Însă şi aceştia demonstrează teoria conform căreia e totuşi mai bine împreună decât separat.

Experienţa şi istoria au arătat, din nefericire, că există şi deviaţii ale nevoii de cuplare. Astfel, unii îşi iubesc foarte tare căţeluşii, şi asta le dă senzaţia că nu-şi pierd anii singuri.

 JUCåRII. Totuşi, se poate mai rău. Ca în cazul unor bărbaţi pe care i-a găsit National Geographic şi care aparent prezentau nevoi fireşti de relaţionare. În fapt, urmare a unor repetate eşecuri în relaţia cu dame vii, au apelat la soţii surogat: păpuşi care imită perfect femeia, în dimensiune naturală. Nu vă grăbiţi să zi­ceţi că s-a mai auzit de bărbaţi care-şi ţin fetişurile de plastic prin dulapuri, pentru orice eventualitate, căci aceştia despre care vorbim se cred de-a dreptul însuraţi cu chestiile. Le acoperă cu veşminte potrivite şi le scot la cafenea, le plimbă prin parc cu pălaria pe cap, să nu facă insolaţie (nefiind vie nu se poate trata cu as­pirină şi atunci ar crăpa direct de la insolaţie, să­raca! Păi înmor­mântare îi trebuie lu’ bărba-su?), iau dimi­neaţa micul dejun împreună, privesc meciul împreună cu consoarta – care nici nu face gălăgie – şi de asemenea noap­tea femeile de plastic sunt pene­trate sârguincios de soţul iu­bi­tor. Fericirea ade­vărată e că pă­puşile nu doar că nu refuză nicioda­tă sexul, dar nici nu cer mai mult decât se poate. Superb!

 P.S.: Psihologii care şi-au dat cu părerea ziceau nu că-i nea­părat normal, dar că, mă rog, fie­care simte nevoia să se în­drăgostească de ceva şi în­dră­gosteala până la urmă e fi­rească. Corect! De aceea noi n-ar trebui să ne mai minu­năm că unii ciobani se iubesc foarte tare cu oile lor. Nu-i aşa? (Anuşka)

×
Subiecte în articol: fun