x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pleoape de fier

Pleoape de fier

02 Apr 2008   •   00:00
Pleoape de fier

Expertul chinez în arte marţiale Fu Yingjie îşi demonstrează calităţile ridicând două găleţi pline cu apă cu ajutorul pleoapelor. Familia chinezului are o bogată tradiţie în artele marţiale, fiecare bărbat fiind iniţiat în tainele acestora încă de-acum 3.000 de ani. Fu şi-a început antrenamentele de kung fu la vârsta de 6 ani.

Expertul chinez în arte marţiale Fu Yingjie îşi demonstrează calităţile ridicând două găleţi pline cu apă cu ajutorul pleoapelor. Familia chinezului are o bogată tradiţie în artele marţiale, fiecare bărbat fiind iniţiat în tainele acestora încă de-acum 3.000 de ani. Fu şi-a început antrenamentele de kung fu la vârsta de 6 ani.

 

 

 

Mariaj - Căsătorie după 50 de ani de concubinaj

O franţuzoaică de 97 de ani şi logodnicul ei italian de 101 ani ar urma să se căsătorească în curând în Italia pentru a ieşi dintr-o situaţie de concubinaj care nu îi mai mulţumeşte la peste 50 de ani de când s-au cunoscut, relatează Rompres. Povestea celor doi este haotică. “Pentru mine, munca era înainte de toate şi lucram la Monaco. M-am pensionat la 75 de ani. În acest timp, Giuseppe era ocupat la Milano cu meseria sa de profesor în ginecologie”, a povestit Sylvie Basin. Ea se împarte în prezent între reşedinţa sa din Monaco şi domiciliul iubitului ei, Giuseppe Rebaudi, din Bordighera. Relaţia lor s-a ţesut de-a lungul week-end-urilor şi săptămânilor de vacanţă prea rare şi a fost complicată de familiile celor doi.

 

 

La un pas de moarte - A adormit în tomberon

Un bărbat din SUA a fost la un pas de moarte după ce a adormit într-un tomberon, informează Ananova. William Bowen (27 de ani) a petrecut toată noaptea într-un club şi nu-şi dă seama cum de-a ajuns în lada de gunoi. Din fericire, strigătele lui de ajutor au fost auzite de şoferul autogunoierei care activase comanda de presare a deşeurilor. “Din fericire n-am avut parte de un mort, ci de un bărbat mort de beat”, a declarat Larry Green, reprezentant al companiei de curăţenie.

 

 

 

Teleghidare - Maşină de jucărie în mărime naturală

Inginerilor de la Universitatea din Cranfield (Marea Britanie) le-a luat o lună să transforme un automobil de peste 40.000 de euro într-o jucărie cu telecomandă, informează Ananova. Din fericire pentru părinţi şi din păcate pentru copii, Hummerul H3 nu va fi inclus pe lista de Crăciun, întrucât modelul nu va fi comercializat. El a fost realizat numai în scop ştiinţific, pentru a îmbunătăţi fiabilitatea sistemelor teleghidate. “Ce mod mai bun de a demonstra bărbaţilor că sunt nişte copii decât să transformi un H3 într-o maşinuţă cu telecomandă”, a declarat Steve Catlin, reprezentant Hummer.

 

 

Top - Daniel Craig, cel mai bine îmbrăcat

Noul James Bond, Daniel Craig, a primit titlul de cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie, pentru al doilea an consecutiv, din partea publicaţiei GQ. El este urmat în top de colegii de breaslă Daniel Day Lewis, James McAvoy şi Jude Law. La polul opus, pe prima treaptă a clasamentului se situează actorul Russell Brand, iar pe locul 16 îl întâlnim pe prinţul William. Fotbalistul David Beckham a fost inclus în ambele topuri. Fostul căpitan al naţionalei Angliei s-a situat pe locul al şaselea în topul celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi, dar şi pe locul al nouălea în topul bărbaţilor lipsiţi de stil.

 

 

 

Credit - Împrumut pentru asasinarea soţului

O britanică a împrumutat 4.500 de lire sterline, sub pretextul că efectuează lucrări de consolidare a locuinţei, pentru a plăti asasinarea soţului său, relatează The Telegraph. Zoe Kenealy (44 de ani) din Kenley a vrut să-şi ucidă soţul pentru a încasa asigurarea de viaţă a acestuia, în valoare de 33.000 de lire sterline. Procurorii spun că Kenealy i-a cerut împrumut fratelui 4.000 de lire sterline pentru a-l plăti pe ucigaş. Apoi ar fi rugat un vecin să-i găsească unul. Acesta din urmă a recunoscut că a luat parte la complot şi a oferit informaţii pentru punerea sub acuzare a britanicei.

 

 

 

 

Invenţie - Telefon mobil gigant

Un chinez speră să intre în Cartea Recordurilor după ce a creat un telefon mobil gigant. Tan, din oraşul Songyuan, a realizat o copie a mobilului său, numai că de 620 de ori mai mare, dimensiunile noului aparat fiind 91 cm şi  21 kg, informează Ananaova. Telefonul este funcţional, are cameră foto şi acces la internet, însă nu posedă o baterie suficient de puternică, aşa încât trebuie să stea tot timpul în priză. “O altă diferenţă este că nu are funcţia de vibraţie”, a declarat inventatorul, care a realizat aparatul în numai şase luni.

×
Subiecte în articol: magazin