x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Poveste din Cartierul de Nord – Badea, Gadea si paparazzi

Poveste din Cartierul de Nord – Badea, Gadea si paparazzi

16 Ian 2008   •   00:00
Poveste din Cartierul de Nord – Badea, Gadea si paparazzi

Despre independenţa şi manelizarea presei - Un paparazzi de la un ziar de scandal a fost în stare să lovească o maşină doar pentru a obţine o fotografie. • VIDEO



Luni noapte, după ce a încheiat emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gâdea a plecat spre casă. A observat că este urmărit de o maşină necunoscută. ,,Le-am arătat că am văzut că mă urmăresc ducîndu-i pe toate străzile”, a povestit Gâdea. Intrigat de ce i se întâmplă, acesta i-a telefonat lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În Gura Presei” de la Antena 3 şi, împreună, au hotărât să oprească autoturismul urmăritorilor.

,,Mi-a dat mie telefon, nu ştiu, şi eu am zis: adu-i la Romexpo, nu ştiu, nu mi-a venit altă idee mai bună, zic să stăm de vorbă cu ei, să vedem cine sunt”, a relatat Mircea Badea.


Blocaţi între cele două maşini, paparazzi au încercat să fugă. Nu le-a păsat că ar putea accidenta un om. „Ei au dat cu spatele, m-am dat la o parte şi au intrat în maşina mea”, a declarat Badea.


Jurnaliştii Antenei au chemat poliţia, iar paparazzi şi-au chemat în ajutor colegii, care s-au arătat la fel de agresivi. Cu toţii au ajuns la poliţie.

În mod ironic, cel mai deranjat de prezenţa camerelor de filmare a fost chiar şeful publicaţiei de scandal, Viorel Sima.

La final, Viorel Sima le-a împărtăşit jurnaliştilor Antenei cinismul meseriei lui. ,,Indiferent ce se întâmplă, dacă s-a prins omul, gata, s-a termitat. Închizi obiectivul şi pleci. Mai vii mâine şi faci”, spune Sima.




  • Observator/Antena1

×
Subiecte în articol: magazin