x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prince va fi supus unei operaţii chirurgicale la şold

Prince va fi supus unei operaţii chirurgicale la şold

de Jurnalul National    |    27 Feb 2008   •   00:00

Starul american al muzicii pop, Prince, va fi supus unei operaţii chirurgicale la un şold care i-a fost afectat din cauza coregrafiilor solicitante pe care le-a realizat în timpul concertelor sale

Starul american al muzicii pop, Prince, va fi supus unei operaţii chirurgicale la un şold care i-a fost afectat din cauza coregrafiilor solicitante pe care le-a realizat în timpul concertelor sale, informează celebritywonder.com. Autorul hitului “Purple Rain”, în vârstă de 49 de ani, care a lansat primul său album în 1978, se plânge de dureri groaznice la şold de câteva luni. O sursă apropiată artistului a declarat pentru publicaţia britanică News of the World: “De luni, Prince, care întotdeauna realizează spectacole pline de energie, se plânge de dureri la fiecare mişcare pe care o face. Este distrus pentru că ştie că niciodată nu va mai fi la fel”.

Operaţia implică înlocuirea unei bucăţi din şoldul afectat cu o piesă din titan. Starul s-a internat într-o clinică privată şi se pare că şi-a anulat toate angajamentele muzicale din următoarele două luni pentru a se reface după operaţie.

×
Subiecte în articol: magazin