x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinţul William invită la nuntă oameni de rând

Prinţul William invită la nuntă oameni de rând

25 Noi 2010   •   17:02
Prinţul William invită la nuntă oameni de rând
Sursa foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS

Prinţul William şi Kate Middleton au decis ca printre invitaţi de seamă să cheme şi 100 de oameni obişnuiţi la nunta lor care va avea loc anul viitor în luna aprilie. Ei vor alege norocoasele persoane prin tragere la sorţi.

Potrivit unei surse apropiate familiei regale, citate de publicaţia askmen.com, cuplul îşi doreşte ca poporul britanic să fie cu adevărat implicat în importantul eveniment, cei doi fiind extrem de încântaţi că propunerea de a invita oameni de rând le-a fost acceptată. "Ei s-au exprimat foarte clar în această privinţă. Cei care vor fi suficient de norocoşi să fie aleşi pentru a lua parte la eveniment vor afla afla acest lucru doar în momentul în care invitaţia va ateriza pe preşul lor de la intrare. Vă puteţi imagina? E ca şi cum ai câştiga un bilet de aur Willy Wonka pentru a ocupa un loc în faţă în istorie (referire la pelicula "Willy Wonka & The Chocolate Factory" (1971), al cărei remake a fost făcut în 2005, avându-l ca protagonist pe Johnny Depp n.r.)" a spus entuziasmată sursa.

Alături de invitaţia la ceremonie, cei 100 de invitaţi vor avea acces şi la petrecerea care va avea loc după slujba religioasă, la palatul Buckingham. Oaspeţii "din popor" se vor putea învârti şi vor socializa astfel cu invitaţi de seamă din întreaga lume printre care se vor număra figuri princiare sau preşedinţi de stat precum Barack Obama.

Ziua cununiei, stabilită pentru 29 aprilie, va fi una deosebită şi pentru  fratele său, Harry, care îi va fi cavaler de onoare. "Amândoi se vor gândi la cât de mândră ar fi for prinţesa Diana dacă ar fi trăit să vadă această nuntă. Oamenii tind să uite prin ce au trecut aceşti doi băieţi. William nu ar fi putut alege pe altcineva [în locul lui Kate Middleton]", a mai adăugat sursa, spunând şi că prinţul William nu este hotărât dacă să işi ia un singur cavaler de onoare sau doi. Dacă va alege încă unul, atunci mai mult ca sigur acesta va fi cel mai bun prieten al său, Thomas van Starubenzee.

×