x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Punctul pe G / Pacalicii pacaliti

Punctul pe G / Pacalicii pacaliti

09 Iun 2006   •   00:00
Punctul pe G / Pacalicii pacaliti

Miracolele se-ntampla pe e-mail

Miracolele se-ntampla pe e-mail

Ma bucur ca am prieteni. Ca sa fiu mai exacta, ma bucur ca am agenda plina cu numele unora cu care m-am intersectat la un moment dat, la o coada interminabila in perioada de reduceri, in delegatii, unde mi-era urat sa iau masa singura si-atunci cautam conversatie cu unu’ si cu altu’, fie ca mi-am regasit toti colegii din scoala generala si liceu - slavite fie optiunile Internet-ului - , fie ca pur si simplu sunt diversi colegi de serviciu din departamente locate la cativa kilometri distanta, astfel ca aspectul comunicarii ar fi jalnic spre inexistent, daca n-ar exista sfantul mail.

E-MAIL. Metoda moderna de comunicare cu semenii s-a schimbat radical, fata de perioada ceausista. Atunci, doamnele n-aveau alta treaba decat sa palavrageasca intre dumnealor la telefon, relativ la cozile de la bacanie si la masina cu oua care "nu mai ajunge dracului odata, ca ne-am asezat la coada cu noaptea-n cap". Azi au capatat brusc inclinatii ceva mai siropoase, redirectionandu-si atentia catre toate stupizeniile de e-mailuri de la cvasi necunoscuti care anunta ghinioane strivitoare sau bucurii garantate, functie de numarul pacalicilor care ignora cu voluptate vremea de-afara sau urletele sefulului, salariul de mizerie sau datoriile la banca, imaginandu-si ca, daca gadila Internet-ul suficient, o sa rasara soarele si pe strada lor...

MIRACOLE. Asadar, pentru incepatorii care cred ca sunt ratati: se deschide mailul, se vizualizeaza pps-ul incurajator, se lacrimeaza substantial la gandul unor impliniri naucitoare si se trimite fuguta-fuguta altor ratati carora cariera sau viata personala nu le mai da nici o sansa! Dupa care intepenesti in scaun si astepti cu sufletul la gura sa te loveasca minunea. Succes!

ANUSKA

NU EZITATI!


Filozofii stravechi si adevaruri confirmate in timp, axiome, circumstante, situatii si istorii au inaltat iubirii altar. Au parfumat-o cu esenta de vant crud, i-au asezat pe crestet cununa si-au ferit-o de fierbintelea soarelui cu adieri de aer proaspat. Iarna, ca sa nu-i darame stihiile altarul, i-au ridicat ziduri din inimile-ndragostite. Stiu ca multi dintre voi prefera vara o bere rece unui sarut, furat in spatele unui tufis de iasomie. Multi va simtiti poate inselati de dragoste. Si v-ati transformat in dusmanul ei. Va-mpotriviti cu-ndarjire si-i otraviti orice suflare cu veninul vostru. Trist, dar unii poate ca au renuntat definitiv la iubire, pana acolo unde au si uitat c-a fost vreodata, buna ori rea, pana acolo unde nici dusmanie nu-i mai poarta, de lehamite. Si totusi... retrageti-va-ntr-un colt ferit de ochii lumii, un loc umbrit si cald, comod si primitor, si priviti de-acolo in jurul vostru. O sa vedeti familii fericite cu copii in brate, o sa vedeti indragostiti tinandu-se strans in brate, sub clar de luna, o sa vedeti adolescenti timizi cautandu-si sagalnic buzele si descoperind dragostea, ca pe-o minune. Si daca tineti ochii larg deschisi si inima la fel, dac-o lasati sa zburde, descatusata de amaraciuni, o sa va simtiti mai liberi. O sa descoperiti ce searbada e viata fara dragoste. O sa vi se faca sete si apa n-o s-o mai stinga. O sa vi se faca foame si painea n-are s-o mai potoleasca. O sa vi se faca frig si soarele-o sa-si piarda din caldura. O sa va fie cald si nimeni n-are sa stinga focul. Si-atunci o sa simtiti nevoia sa iubiti. Din nou sau pentru prima data.

Daca nu vreti s-aveti ghinion in dragoste, daca nu vreti sa va despartiti de iubit, daca aveti nevoie de-un logodnic sau daca nu vreti sa va paraseasca sotul, atunci trimiteti acest mesaj la inca 10 persoane carora le doriti binele, in maximum o ora de la citirea lui. Daca nu, o sa aveti sapte ani de ghinion, in dragoste, si de singuratate. Atentie: acest mesaj a fost testat de sute de mii de imbecili si functioneaza!
×