x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Quincy Jones: "Familia Jackson e nerecunoscătoare!"

Quincy Jones: "Familia Jackson e nerecunoscătoare!"

21 Noi 2010   •   14:45
Quincy Jones: "Familia Jackson e nerecunoscătoare!"

Celebrul producător Quincy Jones a criticat familia lui Michael Jackson, considerând-o nerecunoscătoare pentru că nu i-a mulţumit nici măcar o dată pentru realizările pe care le-a avut Michael Jackson împreună cu el. El a lucrat împreună cu regele pop la cele mai de succes albume ale cântăreţului, "Off the Wall", "Thriller" - cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor - şi "Bad". Jones a fost extrem de nemulţumit atunci când i s-a spus că Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, pretinde că a fost alături de cântăreţ în fiecare zi la studioul de înregistrări. "Este un mincinos. Nici măcar o dată ek sau familia Jackson nu mi-au zis măcar mulţumesc pentru ce am lucrat împreună". a zis Jones, citat de contactmusic.com. Singurul care a apreciat ce au făcut împreună a fost Michael Jackson. Dacă ne luăm după animozitatea lui Jones faţă de familia Jackson, s-ar putea spune că el este acum nemulţumit de interesul pe care îl manifestă familia megastarului în privinţa operelor lui Michael,... sau poate a averii acestuia.


Cu această ocazie, Quincy Jones a vorbit şi despre ce înseamnă munca lui de producător. "Înainte de mutică m-am ocupat de artă plastică, iar acum gândesc în termeni precum schiţe, acuarele şi ulei, e o treabă psihologică" a spus el, adăugând că, în rolul său de producător şi muzician, întotdeauna "vede" în culori, încearcând să îşi imagineze vizual piesele înainte de a le compune.
Producătorul a lucrat, de-a lungul vremii, cu unii dintre cei mai cunoscuţi muzicieni din lume, şi, spune el, a compune piese cu astfel de artişti i-a dat o încredere foarte mare în propriile puteri. "Când spui cântăreţilor de talia lui Frank Sinatra sau a lui Ray Charles să se încreadă orbeşte în ceea ce pregăteşti tu, trebuie, cu siguranţă, să ştii despre ce vorbeşti. E indicat să te ţii bine, pentru că te urmăresc cu ochi de vultur", a mai comentat Jones.

×