x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)CIZME - Bună ziua. Suntem de la tv. Cum aţi petrecut cutremurul?

(Răută)CIZME - Bună ziua. Suntem de la tv. Cum aţi petrecut cutremurul?

30 Apr 2009   •   00:00

Sâmbătă. Opt şi ceva. Sunt mulţumit. Am prins în sfârşit un cutremur "live". Cum? Păi mă aflam exact pe OTV când s-a produs evenimentul. Cei patru din studio tocmai discutau despre influenţa postromanticilor francezi asupra neoclasicilor scandinavi când - zgudu-zgudu.



Era EL. Nu Dan Diaconescu, ci cutremurul. "Cutreeemuuur" au început să se isterizeze persoanele din platou exact ca în povestea "Puiul" de Brătescu-Voineşti. Nebunie mare. Apoi, cum vitrina de televizoare nu s-a prăvălit - s-au reîntors la subiectele lor, mai precis la Gigi, văr cu mama Nikitei, care şi-a dat cu părerea cu privire la sănătatea mentală a blondei din Romană. O întrebare a rămas în aer, nerostită. Dacă la OTV era emisiunea "Dan Diaconescu în Direct", de ce Dan Diaconescu nu era în direct? Era cumva la o bere cu Istrate?

PS Tari şi băieţii de la Realitatea. În pană de idei - ce pana mea - i-au dat legătura prin telefon lui Cristi Zărescu, care a povestit cum a petrecut cele 2-3 secunde în sufrageria apartamentului său din Unirii - etajul 6. Cool. Shake me, baby!

×
Subiecte în articol: parerea mea