x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reese Witherspoon, răsplătită cu o stea pe Hollywood Walk of Fame

Reese Witherspoon, răsplătită cu o stea pe Hollywood Walk of Fame

02 Dec 2010   •   11:35
Reese Witherspoon, răsplătită cu o stea pe Hollywood Walk of Fame
Sursa foto: /AFP
Actriţa americană Reese Witherspoon a primit, ieri, o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood. Steaua primită de Reese este cea de-a 2.425-a de pe bulevardul celebrităţilor şi este amplasată în faţa W Hollywood Hotel.

Cel mai recent film în care joacă Reese Witherspoon este "How Do You Know", regizat de James L. Brooks, în care apar şi actorii Paul Rudd şi Owen Wilson. Filmul va fi lansat pe 17 decembrie, informează accesshollywood.com, citat de Mediafax.

În 2006, Reese Witherspoon a primit premiul Oscar pentru rolul June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash". Actriţa a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999). Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii - Ava, în vârstă de zece ani, şi Deacon, în vârstă de şase ani.

Reese Witherspoon s-a remarcat la Hollywood graţie rolurilor din filmele "Pleasantville" (1998), "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999), "Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama" (2002) şi cele două părţi ale seriei "Blonda de la drept/ Legally Blonde".

×