x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ronaldinho = 100 de milioane lire sterline

Ronaldinho = 100 de milioane lire sterline

de Corina Andriuta    |    28 Aug 2007   •   00:00
Ronaldinho = 100 de milioane lire sterline
Sursa foto: Kieran Dodds/

In weekend-ul trecut Roman Abramovich s-a intălnit cu Roberto de Assis Moreira şi a discutat trecerea lui Ronaldinho de pe „Nou Camp" din Barcelona pe „Standford Bridge" dinLondra. Abramovich oferă 100 de milioane de lire sterline pentru vedeta cariocas. Juan Laporta, preşedintele CF Barcelona, nici nu vrea să audă de o asemenea tranzacţie, susţine gazeta.ru.


In weekend-ul trecut Roman Abramovich s-a intălnit cu Roberto de Assis Moreira şi a discutat trecerea lui Ronaldinho de pe „Nou Camp" din Barcelona pe „Standford Bridge" din Londra. Abramovich oferă 100 de milioane de lire sterline pentru vedeta cariocas. Juan Laporta, preşedintele CF Barcelona, nici nu vrea să audă de o asemenea tranzacţie, susţine gazeta.ru.

BONITATE. In discuţia pe care Roman abramovich a purtat-o cu Roberto de Assis Moreira, fratele şi impresarul lui Ronaldinho, magnatul rus i-a oferit starului de la Barcelona un salariu incredibil, 200 de mii lire sterline pe săptămănă! Chelsea este dispusă să plătească pentru transferul atacantului 100 de milioane lire sterline. Se pare că 50 de milioane ii vor reveni celui mai bun jucător din lume. Conform unei clauze, in contractul lui Ronaldinho este trecut un punct care spune că orice club spaniol, care doreşte să-l cumpere, va trebui să plătească 85 milioane lire sterline pentru transfer. Chiar şi aşa Abramovich este dispus să ofere oricăt pentru ca Ronalhinho să ajungă pănă vineri la Londra. Clauza din contractul lui Ronaldinho a fost trecută pentru a preveni situaţii gen „Luis Figo" care a trecut la Real Madrid.

NU ARE PREŢ. Juan Laporta, preşedintele CF Barcelona, a luat foc in momentul in care a aflat de intălnirea dintre Abramovich şi Roberto de Assis Moreira. Laporta, parcă pentru a calma suporterii, susţine că intălnirea lui Abramovich cu fratele atacantului „este un vicleşug cinic care este indreptat cu scopul de a obţine o mărire substanţială de salariu, dar şi de a băga zăzania in club". Şi Txiki Begiristain, directorul sportiv al grupării blau grana, susţine că Ronaldinho va rămăne pe „Nou Camp": „Noi nu intenţionăm să-l vindem pe Ronaldinho. El este jucatorul nostru şi va rămăne la echipă. Poziţia clubului in această problemă este foarte clară. Nici Chelsea şi nici vreun alt club nu pot să-l transfere de aici".

×
Subiecte în articol: magazin ronaldinho