x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Săpunaru şi Bozovici duşi cu catuşe la măini la Poliţie

Săpunaru şi Bozovici duşi cu catuşe la măini la Poliţie

de Jurnalul National    |    12 Noi 2007   •   00:00

Fundaşii rapidişti Cristian Săpunaru şi Vladimir Bozovici au fost conduşi, luni, in jurul orei 05.10, la Secţia 14 de Poliţie, avănd cătuşe la măini, deoarece au adus injurii unui echipaj de la poliţia rutieră

Fundaşii rapidişti Cristian Săpunaru şi Vladimir Bozovici au fost conduşi, luni, in jurul orei 05.10, la Secţia 14 de Poliţie, avănd cătuşe la măini, deoarece au adus injurii unui echipaj de la poliţia rutieră, a declarat agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvănt al Poliţiei, Christian Ciocan.

"Azi dimineaţă Vukovici Nikola, cetăţean sărb, conducea o maşină pe Splaiul Unirii dinspre Timpuri Noi spre Buldevardul Cantemir. Acesta nu a oprit la culoarea roşie a semaforului, motiv pentru care a fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere. La scurt timp, la faţa locului a venit Cristian Săpunaru, care impreună cu Vladimir Bozovici, care se afla pe locul din dreapta al lui Vukovici, i-au injurat pe poliţişti. La faţa locului a mai venit un echipaj de la poliţia rutieră şi patru echipaje de la Secţia 14. Deoarece Săpunaru şi Bozovici deveniseră violenţi, poliţiştii i-au incătuşat şi i-au dus la Secţia 14 de lăngă liceul Ion Creangă", a spus Ciocan.

Ciocan a afirmat că Vladimir Bozovici s-a speriat şi nu a mai vociferat, insă Cristian Săpunaru a continuat să-i injure pe poliţişti, motiv pentru care a fost sancţionat pentru tulburarea liniştii publice cu 200 de lei, in timp ce conducătorul auto, Vukovici Nicola, a rămas fără permis pentru o lună.

Copos: Asta e o procedură care face parte din mijloacele Miliţiei de pe vremuriÂ

 Principalul finanţator al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că reţinerea jucătorilor Cristian Săpunaru şi Vladimir Bozovici de către un echipaj de poliţie, este o procedură care face parte din mijloacele specifice ale Miliţiei de pe vremuri.

"Asta e o procedură care face parte din mijloacele specifice ale Miliţiei de pe vremuri. Atunci ii reţineau, ii arestau pe jucătorii Rapidului inainte de meciurile cu Dinamo, acum au schimbat foaia şi i-au reţinut după meci. Nu ştiu exact ce s-a intămplat, e regretabil, dar eu ii susţin", a spus Copos.

George Copos a afirmat că din căte ştie, Bozovici şi Săpunaru nu consumă băuturi alcoolice. "Din ce ştiu eu, Bozovici nu bea alcool, la fel nici Săpunaru. Am stat de multe ori cu ei impreună şi nu i-am văzut să bea. Cu siguranţă nu au fost in stare de ebrietate. Ei au avut liber din partea lui Mircea Rednic şi permisiunea să meargă să petreacă. Asta nu inseamnă că oamenii nu pot să meargă undeva intr-un club, intr-o discotecă impreună cu soţiile şi prietenii", a completat Copos.

  • Â Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin bozovici săpunaru