x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Schimb de roluri

Schimb de roluri

de Roxana Ioana Ancuta    |    Oana-Maria Baltoc    |    13 Mar 2009   •   00:00

Acces direct la fata marinarului: Andreea Perju şi Mădălin Ionescu



Andreea Perju (24 de ani) se visează, ba contesă, ba regină, ba catwoman, ba pe scena Teatrului Naţional I.L. Caragiale, acolo unde joacă "părinţii" ei din telenovela de succes "Fetele marinarului", difuzată pe Antena 1. Pentru Andreea, fata care nu a fost străină de lumea showbizului (a dansat pentru Candy, Valahia, a cântat în trupa Oops!, a fost "blonda de bază" a lui Dan Negru), actoria este un vis. Aproape devenit realitate, atâta vreme cât face parte din echipa acestui serial. Dar până să ajungă şi ea pe scena Teatrului Naţional, "nu-mi rămâne decât să mă duc să-mi văd mama, tatăl. Până atunci, aşadar, sunt fată de marinar, dar mă obişnuiesc cu teatrul ca spectator". 

DISIMULARE. Mădălin Ionescu (38 de ani), la rândul său, nu are nici o legătură cu actoria propriu-zisă, însă, pentru emisiunea sa, "Acces direct", difuzată, de asemenea cu succes, la Antena 1, disimularea este o calitate. Ca moderator şi realizator al acestui show tv, Mădălin trebuie să-şi însuşească anumite atribute actoriceşti, menite să-şi ţină în frâu invitaţii. Trebuie să zâmbească cu rost, să ridice din sprâncene cu subînţeles, să ştie când să tacă ori când şi cum să-i încurajeze la vorbă pe cei din platou. Mai bine spus, îi trebuie un registru variat de interpretare.

PRODUCŢII DE TOP. Care ar fi legătura dintre Mădălin Ionescu şi Andreea Perju? Au cel puţin un punct comun. Amândoi fac parte din cele mai recente producţii de top ale Antenei 1. Care a fost intenţia noastră? Aceea de a-i determina să facă, pentru câteva momente, schimb de locuri. Chiar şi imaginar. Andreea Perju, ca impotetică prezentatoare a "Accesului direct" ar aduce în platou mai mulţi artişti cărora le-ar da posibilitatea să-şi promoveze muzica. Mădălin Ionescu, la rândul lui, nu s-a gândit niciodată că ar putea deveni actor. Dar nu-i displace ipostaza. Şi chiar dacă nu telenovela ar fi alegerea lui, Mădălin s-ar vedea jucând într-un film de aventură, sau poliţist. "Filmele româneşti de azi sunt mult prea patetice", spune realizatorul tv, care aşteptă revenirea filmelor de aventură autohtone, şi despre care spune că întotdeauna s-au vândut bine. La urma urmei, "sunt foarte mulţi infractori din viaţa cărora regizorii s-ar putea inspira", şi numai când ne gândim câte poveşti de viaţă au avut "acces direct" către publicul Antenei 1, probabil că fiecare dintre ele ar putea reprezenta punctul de plecare al unui film poliţist.

×
Subiecte în articol: vedete