x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Se destramă Brangelina?

Se destramă Brangelina?

de Oana-Maria Baltoc    |    17 Iul 2009   •   00:00
Se destramă Brangelina?
Sursa foto: Martin Bureau/Pool/REUTERS

Cel mai chipeş cuplu de la Hollywood nu are şi o relaţie la fel de frumoasă. În cei aproape cinci ani de când sunt împreună Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au certat şi s-au împăcat de zeci de ori, pentru ca mai nou să se tot vorbească despre despărţire. Zvonurile despre o iminentă separare nu au fost curmate nici de apariţia oficială în public, pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes, catalogată drept o performanţă actoricească demnă de Oscar.

Iubire pe covorul roŞu. Se pare că după ce şi-au zâmbit şi s-au privit cu infinită dragoste în faţa camerelor de luat vederi şi a aparatelor de fotografiat, amorezii au revenit la cele casnice. Angelina şi-ar fi ieşit din pepeni după ce l-a surprins pe Brad vorbind la telefon cu fosta nevastă, motivul principal care ar putea să ducă la destrămarea relaţiei.

Şi asta pentru că Brad este copleşit, din câte se pare, de personalitatea vulcanică a partenerei de viaţă şi caută sprijin şi sfaturi taman la Jennifer Aniston, căreia îi toarnă câte în lună şi în stele: ba că Angie nu se mai satură de înfiat, ba că îl neglijează din cauza serviciului, ba că îi face mizerii de nevastă cicălitoare pentru că a rămas bun prieten cu ea.

DULCEA RĂZBUNARE.Bineînţeles, povestesc diverse surse care îşi bagă nasul unde nu le fierbe oala spre satisfacţia fanilor din întreaga lume, Aniston îşi freacă mânuţele de fericire şi a devenit mai înţelegătoare şi mai sfătoasă decât Maica Tereza. Cică abia aşteaptă să-l consoleze pe Brad oferindu-i mai mult decât un umăr pe care să-l ude cu lacrimi, la fel cum Angelina a sărit să-i ofere lui bărba-su' un pat cald imediat cum a ieşit din al ei. Probleme în paradisul Angelinei, care tocmai s-a clasat pe prima poziţie a topului "Forbes" al celor mai puternice 100 de celebrităţi ale lumii, graţie veniturilor încasate în ultima perioadă, dar şi a agitaţiei mediatice din jurul vieţii ei personale.

Iar Aniston are mari şanse să guste din dulcea răzbunare, mai ales că Angelina va filma în curând o reclamă alături de David Beckham, ceea ce a dat încă o dată apă la moară zvonurilor privitoare la despărţire. În plus, părinţii lui Brad încă mai suspină după nora Jennifer, şi asta chiar dacă nu aceasta le-a umplut casa de nepoţi, vreo şase, din care patru adoptaţi. Prin urmare... iubire cu năbădăi sau THE END? Rămâne de văzut.

×
Subiecte în articol: magazin