x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Shakira joacă în reclame pentru a ajuta copiii orfani

Shakira joacă în reclame pentru a ajuta copiii orfani

25 Noi 2010   •   13:50
Shakira joacă în reclame pentru a ajuta copiii orfani
Sursa foto: ALBERT GEA/REUTERS

Cântăreaţa columbiană Shakira a declarat, miercuri, că a înregistrat un clip promoţional de Crăciun pentru brandul spaniol de vinuri Cava, în schimbul unui cec de 500.000 de euro, care a fost donat fundaţiei sale, ce sprijină copiii orfani. Spotul televizat pentru sortimentul de vin Freixenet a fost turnat sâmbătă, la Barcelona.

Banii provenind din această donaţie vor fi folosiţi pentru construirea a două şcoli - una în Haiti şi alta în Columbia, informează AFP, preluată de Mediafax. "Educaţia este un drept înnăscut, iar educaţia de calitate reprezintă singurul mijloc prin care un copil îşi poate îndeplini visele", a declarat Shakira.

Potrivit contractului încheiat, brandul spaniol Cava va produce videoclipul pentru piesa "Sale el sol" a cântăreţei columbiene şi un documentar despre acţiunile de caritate organizate sau patronate de artistă, a cărei fundaţie Pies Descalzos administrează deja şase şcoli în Columbia.

Actriţa americană Liza Minnelli a fost prima vedetă de mare calibru care a turnat un spot publicitar de Crăciun pentru brandul Freixenet. În acea reclamă, artista americană a interpretat renumita temă muzicală din filmul "Cabaret".

Shakira susţine mai multe proiecte umanitare în America Latină, în special prin Fundaţia ALAS (America Latina Accion Solidaria), care a inaugurat mai multe şcoli, pe care le consideră "restaurantele sufletului". Cântăreaţa columbiană a înfiinţat Fundaţia Pies Descalzos în 1995, cu scopul de a construi mai multe stabilimente educaţionale pentru copiii săraci, în diverse zone de pe teritoriul Columbiei.

×