x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Show de Sărbători

Show de Sărbători

de Oana-Maria Baltoc    |    Adriana Paduraru Vaduva    |    11 Dec 2009   •   00:00
Show de Sărbători

Vandici, Turcu şi Mareş dau tonul distracţiei la Antena 2

Frumoasele prezentatoare ale Antenei 2 promit că vor aduce buna dispoziţie în casele telespectatorilor. Cu siguranţă, cei care vor alege să le urmărească emisiunile special pregătite pentru cea mai veselă perioadă a anului nu vor fi dezamăgiţi.

"Stele sub lupă", "Confidenţial" şi "It's show time" "îmbracă" straie de sărbătoare, şi în ziua de Crăciun vă invită să petreceţi alături de vedetele preferate. Soţii Oana Turcu şi Cristi Brancu vă dau întâlnire de la ora 21:00 pe tărâmul poveştilor modene, transformaţi în Harry Potter şi Albă-ca-Zăpada (foto sus), în vreme ce Jean Paler va întruchipa un Moş Crăciun gata să renunţe la meserie în favoarea unei vedete pricepute la strunit sania cu reni şi la împărţit cadouri.

La casting s-au prezentat Rică Răducanu, Ana Maria şi Ionela Prodan, Maria Cârneci, Ileana Ciuculete, Oana şi Viorel Lis, Florin Vasilică şi Silviu Biriş, Oana cu Pepe şi motanul Marty, dar şi Adriana Bahmuţeanu împreună cu micuţul Maximus Prigoană.

COLINDE
De la apel nu va lipsi Ilinca Vandici. Prezentatoarea emisiunii "Stele sub lupă" va da startul distracţiei la ora 23:00. Divertisment de calitate într-un decor de sărbătoare, colinde internaţionale interpretate de Marcel Pavel, Silvia Dumitrescu, Andra, Elena Gheorghe, Mihai Trăistariu, Nico, Simona Nae şi Jukebox, totul supravegheat de un Moş Crăciun-surpriză. Iată numai o parte din "cadourile" îngrămădite în cele două ore de emisie.

La sfârşit de an, Ilinca este mulţumită că emisiunea a avut succes, în condiţiile în care a prezentat de fiecare dată vedete care au ceva de spus, nu personaje puse pe scandal. În plus, a rezolvat cu diplomaţie dilema de a fi persoană publică la cârma unei emisiuni despre vedete. "Tocmai pentru că sunt persoană publică nu-mi permit să mă comport cu invitaţii mei altfel decât mi-ar plăcea mie să fiu tratată", mărturiseşte Ilinca.

Şi pentru că oricând "It's show time!", Oana-Mareş Viziru vă aduce şi de Crăciun veşti din show-biz-ul românesc, asezonate cu multă sare şi piper, aşa cum îi şade bine unei emisiuni mondene. Mai ales că Oana mărturiseşte că nu se fereşte să pună şi întrebări sensibile, la care nici ea n-ar vrea să răspundă: "Sunt acidă şi pot oricând mai mult. Dar nici un invitat nu mi-a reproşat acest lucru. Nu ar fi îndrăznit", glumeşte doamna Viziru.

 


Ce aşteaptă Oana Turcu Brancu de la 2010
"Poate va veni şi copilul..."

Povesteşte-ne câte ceva despre emisiunea specială pe care o pregăteşti de Sărbători la Antena 2. Invitaţi, momente deosebite?
Este un show complet realizat la Antena 2 de Crăciun. Este show-ul Antenei 2 în prima zi de Crăciun, la oră de maximă audienţă! Confidenţial a regizat aventurile lui Moş Crăciun, în care Moş Crăciun (Jean Paler) află că are un  copil (Mihai Mitoşeru) dintr-o iubire pasageră din tinereţe (Marilena Chelaru). Gaşca vrea să-i ia locul Moşului, care apelează la ajutorul Albei ca Zăpada (Oana Turcu) şi a lui Harry Potter (Cristian Brancu). Se va face casting pentru Moş Crăciun, la care dau probe Oana Zăvoranu, Pepe şi motanul Marty, Bahmu şi Maximus, Rică Răducanu, Ana Maria şi Ionela Prodan, Maria Cârneci, Ileana Ciuculete, Oana şi Viorel Lis, Florin Vasilică şi Silviu Biriş. Cea mai tare petrecere de Crăciun pe care aţi văzut-o vreodată!


Ce te atrage la divertismentul de televiziune? Este un virus pe care l-ai luat de la soţul tău?
Iubirea noastră este împlinită, pentru că ne-am insuflat unul altuia preocupări cărora nu le dădusem frâu atât de mult cât ne-am dorit. Eu am făcut ani de zile televiziune la Iaşi şi, când am pornit afacerea proprie, Ardes Cosmetici, am renunţat... Era un vis neterminat, pe care l-am adus pe culmi doar bănuite, împreună cu soţul meu.


Bănuiesc, tu şi Cristi veţi avea şi o perioadă de vacanţă. Cum va veţi petrece zilele libere?
Mai e atât de puţin şi, totuşi, pare atât de departe... Ştiu că vom pleca undeva departe, dar Cristi nu-mi spune unde (aşa m-am trezit şi la Nisa, la aniversarea căsătoriei noastre). Cred că vom dori să ne tragem sufletul, după un an extrem de solicitant pe toate planurile.
Deja simt că vor fi cele mai frumoase Sărbători, cu cadouri, şuete cu cei dragi şi iubire.


Ce cadouri le-ai face colegelor tale de muncă, Ilinca Vandici şi Oana Mareş, de Sărbători ?
Cel mai bun cadou pentru ele, şi stiu exact ce le-ar face bine, este cea mai nouă şi revoluţionară gamă de produse cosmetice de la Ardes, pe bază de Argan, care conţine 100% principii active naturale, fără conservanţi (care atacă pielea). Arganul este singurul extract bio super nutritiv - aur pentru tenul supus la machiaje zilnice aşa cum e cazul persoanelor care lucrează în televiziune.


Ce ai dori să-ţi aducă 2010 pe plan profesional şi personal?
Profesional, cred că e important ca în 2010 să consolidăm ceea ce avem, atât ca business, cât şi ca activitate de televiziune. 2009 a fost un an pozitiv, în ciuda crizei (sau, sub anumite aspecte, tocmai datorită ei). Personal, cred că avem tot ce ne dorim şi, poate, va
veni şi copilul...

×
Subiecte în articol: vedete