x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Simon Cowell a lesinat dupa ce a fost HIPNOTIZAT DE UN CAINE, la Britain’s Got Talent (FOTO)

Simon Cowell a lesinat dupa ce a fost HIPNOTIZAT DE UN CAINE, la Britain’s Got Talent (FOTO)

01 Feb 2015   •   16:56
Simon Cowell a lesinat dupa ce a fost HIPNOTIZAT DE UN CAINE, la Britain’s Got Talent (FOTO)

Colegii jurati si audienta din sala in care se desfasura vineri o sesiune de auditii la reality-show-ul Britain’s Got Talent au ramas stupefiati dupa ce au remarcat faptul ca Simon Cowel a lesinat dupa ce a fost hipnotizat de un caine participant la preselectie.

Cowell, in varsta de 55 de ani, s-a prabusit peste biroul sau, pierzandu-si constienta, dupa ce a stat ochi in ochi cu Princess, un catel de rasa German Spitz.

Proprietara catelului s-a prezentat pe scena competitiei insotita de catel, despre care a spus juratilor ca poate hipnotiza persoanele cu care intra in contact vizual. Evident neincrezator in spusele doameni, Simon Cowell s-a oferit voluntar pentru experiment.
Dupa ce a urcat pe scena si s-a holbat in ochii patrupedului, Cowell le-a spus colegilor sai ca se simte un pic ciudat, prabusindu-se peste pupitru, doar la cateva secunde distanta.
Martorii oculari spun ca Simon si-a revenit dupa cinci minute, starea de sa hipnoza fiind curmata tot de Princess.

"Este cel mai straniu moment pe care l-am trait in viata mea", a declarat unul dintre organizatorii show-ului pentru The Sun.
Sa asteptam cu incredere si imaginile video de la incident, fara de care intamplarea se poate inscrie doar intr-o campanie de promovare.
thesun.co.uk



×