x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Soţul şi soţia

Soţul şi soţia

de Adriana V. Paduraru    |    01 Mai 2008   •   00:00

O comedie spumoasă despre inconvenienţele unei căsătorii de convenienţă, “Soţul şi soţia”, îi are în rolurile principale pe Debra Messing şi pe Thomas Hayden Church

PRO CINEMA/Serial/Luni-sîmbătă   21:00
O comedie spumoasă despre inconvenienţele unei căsătorii de convenienţă, “Soţul şi soţia”, îi are în rolurile principale pe Debra Messing şi pe Thomas Hayden Church. Ned şi Stacey se căsătoresc la doar o săp­tă­mînă după ce s-au cunoscut. Dar nu pentru că se iubesc cu disperare, ci pentru că fiecare are nevoie de celă-lalt. Ned trebuie să facă rost de o so­ţie pentru a obţine promovarea mult visată, iar Stacey nu are unde să stea şi profită de apartamentul lui Ned. Imediat, o mulţime de întîmplări hazlii dau năvală în viaţa lor, spre marea satisfacţie a telespectatorilor, care nu-şi vor putea reţine rîsul.


PERSONAJE.
Debra Messsing, cîştigătoarea unui premiu Emmy din şase nominalizări şi de şapte ori no­minalizată la Globurile de Aur pentru “Will & Grace”, a fost aleasă de revista People printre cele mai frumoase 50 de persoane din lume ale anului 2002, iar în 2003 a fost desemnată de TV Guide “Cea mai bine îmbrăcată femeie” a anului. Parte­nerul ei de ecran, Thomas Hayden Church, a fost nominalizat la Oscar în 2004 pentru rolul său din “In vino veritas”, iar în 2007 a cîştigat un Premiu Emmy pentru filmul “Broken Trail”, în care a jucat alături de Robert Duvall.

 

News

TVR 1/Anatomia lui Grey/Serial/ Marţi   21:30
PROBA DE FOC A LUI IZZIE.
Izzie (Katherine Heigl) trece, în episodul 16, printr-o probă de foc. Ea trebuie să îi acorde primul ajutor unui bărbat înţepenit sub o maşină. La îndemnul şefului, Izzie îi perforează scalpul, pentru a-i elibera craniul de presiune. Operaţiunea lui Izzie este aşa de bine executată, încît nu numai că bărbatul supravieţuieşte, dar, în plus, şeful îi comunică oficial că a depăşit perioada de probă.


PRO CINEMA/Alias/ Serial/ Luni-joi       0:00
JENNIFER GARNER ARE CASĂ NO­UĂ.
Vedeta serialului “Alias”, Jennifer Garner, a lăsat în urmă răcoarea din New York pentru cerul însorit din Los Angeles. Garner şi soţul ei, Ben Affleck, au reuşit să-şi găsească locuinţa ideală: o casă cu şapte dormitoare, 12 băi şi o curte imensă, în care fiica lor, în vîrstă de 2 ani, Violet, să se joace în linişte. Cei doi au vizi­tat casa de mai multe ori înainte de a se decide să o cumpere, iar Violet a avut cel mai greu cuvînt de spus în acest proces. Doar cînd au fost convinşi că lui Violet îi place noua casă, Jennifer şi Ben s-au hotărît să pună banii jos şi să facă din frumoasa pro­prietate noul cămin al familiei Affleck. În plus, pentru a întregi fa­mi­lia, Jenni­fer, Ben şi Vi­o­let au făcut şi un drum la un magazin de animale, unde au petrecut o bună bucată de timp jucîndu-se cu pisici şi căţeluşi. Deşi încă nu şi-au luat încă un animal de companie, fericiţii părinţi se gîn­desc serios să-i ia lui Violet un prieten patruped.

×
Subiecte în articol: serial