x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star News

Star News

16 Dec 2005   •   00:00
Star News

Mariah Carey a strans opt nominalizari Grammy

Cantareata de soul/R’n’B Mariah Carey, rapperul Kanye West si noul venit in lumea soul John Legend au dominat nominalizarile pentru cea de-a 48-a editie a Premiilor Grammy. Fiecare a obtinut cate opt nominalizari.

Mariah Carey, care a revenit in forta cu albumul sau "The Emancipation of Mimi", s-a declarat joi "binecuvantata ca participa la acest eveniment". La categoria "cel mai bun album", ea se va lupta cu Paul McCartney ("Chaos And Creation In The Backyard"), Gwen Stefani ("Love. Angel. Music. Baby."), Kanye West ("Late Registration") si U2 ("How To Dismantle An Atomic Bomb"). Ea este de asemenea in cursa pentru discul anului, cu "We Belong Together".

Cruise, unul dintre "cei mai inutili" de la Hollywood

Actorul Tom Cruise si logodnica sa Katie Holmes "au onoarea" sa figureze in fruntea clasamentului cu personalitatile "cele mai inutile" de la Hollywood, a informat un site de Internet american specializat in cinema. "Filmthreat", care pretinde ca spune "adevarul din lumea show-bizului", afirma ca a elaborat "Frigid 50" ca reactie la aparitia din ce in ce mai frecventa a clasamentelor persoanelor cele mai puternice de la Hollywood in revistele de cinema.

Printre alte personalitati de la Hollywood aflate pe banca infamiei se gaseste si actorul Tom Sizemore, devenit un obisnuit al salilor de tribunal si al centrelor de dezintoxicare. "Filmthreat" ii vizeaza de asemenea pe Jennifer Lopez pentru "tentativele sale de a canta", pe Sylvester Stallone pentru tentativa sa de a face cea de-a sasea serie din "Rocky" si pe Russell Crowe "care pare ca si-a petrecut mai mult timp cu catusele la maini" decat pe ecran.

Jackson a slabit 35 de kilograme in 10 luni

Cu ocazia premierei mondiale de la New York a noii variante a filmului "King Kong", jurnalistii au fost foarte surprinsi sa constate ca desi gorila din film si-a pastrat dimensiunile gigantice, nu acelasi lucru se mai poate spune si despre regizorul Peter Jackson care s-a prezentat publicului intr-o varianta mai usoara cu 35 de kilograme. Noua versiune mult mai zvelta a regizorului devenit celebru pentru trilogia "Lord of the Rings", a provocat rumoare printre jurnalisti: Peter Jackson sustine ca a reusit sa slabeasca 35 de kilograme in doar 10 luni ca urmare a unui regim bazat pe... munca si… iaurt.

Eminem s-a impacat cu fosta sotie

Superstarul hip-hop Eminem a anuntat marti la un post de radio ca este din nou impreuna cu fosta sa sotie si ca ar putea chiar sa se recasatoreasca, informeaza Rompres. Eminem a trecut printr-un proces de divort destul de dificil la capatul caruia a pierdut custodia asupra fetitei pe care o are cu Kimberly Mathers. Cei doi s-au casatorit in 1999, iar divortul a fost pronuntat in anul 2001. "Ne-am impacat si probabil ca ne vom recasatori", a declarat starul rap pentru postul de radio din Detroit WKQI-FM. Pe intreg parcursul interviului, Eminem /33 de ani/ a numit-o pe Kimberly Mathers /30 de ani/, "sotia mea".

Charlize Theron, favorita pentru a fi noua Bond girl

Charlize Theron se pare ca a devansat-o pe Angelina Jolie in topul preferintelor regizorului Martin Campbell pentru rolul principal feminin in ultimul film al seriei James Bond. Theron a reusit sa-l "vrajeasca" pe regizorul filmului si este favorita pentru a ocupa un loc pe lista "Bond girl" care include nume sonore precum Honor Blackman, Ursula Andress, Jane Seymour, Halle Berry sau Teri Hatcher. Daca va fi fericita aleasa, Charlize Theron va fi cea de-a doua actrita care va deveni "Bond girl" dupa ce a castigat un premiu Oscar.
×