x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

02 Dec 2005   •   00:00
Star news

Jessica Simpson s-a despartit de Nick Lachey

Jessica Simpson si Nick Lachey s-au despartit dupa trei ani de casnicie, informeaza Ananova.com, consultata de Rompres. "Dupa trei ani de casnicie in care ne-am respectat reciproc, am decis ca trebuie ca drumurile noastre sa se desparta", se arata intr-un comunicat comun dat publicitatii prin intermediul revistei US Weekly. "Aceasta este o decizie comuna luata de doi oameni care se respecta si se admira reciproc. Speram ca si presa ne va respecta nevoia de intimitate in aceasta perioada mai grea din viata noastra", se mai arata in comunicatul celor doi.

Robbie Williams se apuca de... pantomima

Robbie Williams va aparea intr-un spectacol de pantomima cu ocazia Craciunului in localitatea sa de origine Stoke-on-Trent din Marea Britanie. Robbie l-a implorat pe cel mai bun prieten al sau, Jonathan Wilkes, care are rolul principal in "Mother Goose", pentru un rol in acest spectacol. "Imediat cum a aflat ca fac pantomima, Robbie si-a dorit sa incerce si el", povesteste Jonathan Wilkes, 27 de ani. "Am inceput sa vorbesc despre pantomima intr-un restaurant in timp de luam masa impreuna si el mi-a spus imediat ca vrea si el un rol in spectacol. Aceasta ar fi prima ocazie pentru fanii sai sa-l vada facand pantomima, iar, daca acesta nu este un motiv serios pentru a veni la spectacol, atunci un astfel de motiv chiar nu exista", a mai adaugat el. Totusi, fanii care se vor astepta sa-si vada idolul in carne si oase vor fi dezamagiti. Robbie va participa la spectacol prin intermediul... tehnologiei moderne - la un moment dat, in cursul reprezentatiei va fi proiectata o inregistrare video in care solistul isi va demonstra talentul in arta pantomimei.

Kelly Osbourne are un nou prieten

Kelly, mezina familiei Osbourne, si-a gasit un nou prieten, David Williams, chitaristul trupei Son Of Dork. "Kelly si James au fost la cinematograf la prima lor iesire impreuna", a declarat o sursa anonima pentru cotidianul britanic Daily Mirror. "Ar fi trebuit sa vada ultimul film din seria Harry Potter, dar sa spunem ca abia daca au vazut ceva din acel film", a mai declarat sursa citata. Dupa film a urmat "apartamentul" - Dave si-a petrecut noaptea de sambata in apartamentul lui Kelly din Dorchester (Londra)... pentru a o cunoaste mai bine, mai informeaza sursa citata.

Membrii Take That, din nou impreuna

Grupul Take That s-a reunit pentru a porni, probabil, intr-un ultim turneu mondial in cursul anului 2006, insa de aceasta data fara Robbie Williams, informeaza IMDb.com, consultat de Rompres. Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen si Jason Orange nu au confirmat inca aceste speculatii, dar au anuntat pentru vineri o conferinta de presa, unde au promis fanilor "o veste foarte buna". In plus, in cursul saptamanii trecute, Gary a destainuit faptul ca fiecare membru al trupei a primit cate o oferta de 1 milion de lire sterline pentru un ultim turneu.

Tom Cruise si Katie Holmes, casatorie dupa nastere

Tom Cruise a dezvaluit ca nu se va casatori cu logodnica sa, Katie Holmes, decat dupa nasterea copilului lor, relateaza site-ul Ananova, consultat de Rompres. Potrivit sursei citate, actorul american a dorit sa faca aceasta precizare pentru a dezminti zvonurile conform carora se va casatori cu prilejul Craciunului din acest an. In acest sens, starul a declarat ca se va casatori cu Katie Holmes in vara sau toamna anului viitor, adaugand ca si-a cumparat un aparat cu ultrasunete pentru a urmari zilnic dezvoltarea fatului.
×