x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

25 Noi 2005   •   00:00

Buluceala si efectele ei

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Intr-o seara din saptamana trecuta, am stat si eu alaturi de fetele de la "De trei ori femeie" ca sa ma lamuresc ce este de le face pe fetele din ziua de azi sa nu-si mai doreasca ardent sa-si puna pirostriile. Am urmarit mai multe discursuri interesante, dar pot sa spun cu mana pe inima ca cele mai incitante interventii au fost cele ale Minodorei.

Apropo de Minodora, pe langa faptul ca m-am linistit in privinta vietii dumneaei - ca sa-i spun asa, intime - am mai aflat inca ceva din emisiunea de luni seara. Domnilor si doamnelor, Minodora e o tipa foarte nabadaioasa. As putea sa spun, fara sa ma-nsel, ca Minodora e dintre acele tipe care innebunesc flacaii si pe urma-i lasa nauci in mijlocul drumului, in timp ce-si scutura creierii din cap incercand sa afle ce li s-a-ntamplat.

In vremea asta, Minodora e departe si canta la alta masa despre cum a parasit-o iubitul, ce nemernici sunt barbatii si ce suflet mare are ea, cat de multe are ea de daruit, pacat ca n-o-ntelege nimeni, ca uite ce constitutie interioara profunda are. I-am studiat limbajul corporal si mimica. Am ajuns la concluzia ca tipa e, intr-adevar, sucita, in sensul ala misto al cuvantului. O nebuna frumoasa a soubizului autohton. O zgatie de fata. Un grangure de fata.

Cum zambea ea ca un copil prins cocotat in dreptul raftului cu dulceata, mi-a amintit de o faza din genericul unei telenovele foarte la moda acum o mie de ani, cand eram eu tanar, prin cambrian, cand Thalia, servitoare la stapan, zambea sugubat de sub o masa si-si scotea limba doar putin, clatinand din cap ca adica "ce jucausa sunt eu", "ce suflet de copil am eu, desi ma-nghesui cu stapanul meu prin ungherele casei dumnealui".

Da, deci dupa o relatie furtunoasa, dupa o pauza de masa si una de gustare, Minodora ne asigura in emisiunea de luni seara ca, dac-ar cere-o Liviu de nevasta, ea n-ar zice nu, prin asta dand un exemplu stralucit fetelor din ziua de azi care nu dau buzna la cratita casniciei. Ce sa-nteleaga fetele de-aici? C-ar fi bine sa se marite in general sau cu Liviu? Sau mai bine sa fie nabadaioase, ca Minodora, si sa-l suceasca pe iubitul lor ca-ntr-o tocanita, sa-i mai puna niste sare pe rana deschisa a sufletului sau, dupa care sa mai adauge niste ulei incins, chiar daca e cancerigen, intre timp sa mai peroreze adanc pe tema "ce porci sunt barbatii", dar "rau e cu rau, dar mai rau fara rau", dupa care, in sfarsit, sa astepte linistite ca iubitul lor sa vina, injunghiat, insangerat, cu pansamentele atarnand, cu parul naspa, batandu-le la portita cu un buchet mare de trandafiri care sa spuna, in locul lor, "te iubesc"?

Sau nu! Cred ca mai bine-ar fi ca fetele sa ia exemplul Minodorei si sa dea toate buzna peste Liviu. Da’ buluc, stiti? As fi curios de efectele acestei buluceli.

S-a casatorit si Christina Aguilera


Christina Aguilera si logodnicul sau, Jordan Bratman, s-au casatorit sambata trecuta in Napa Valley, nordul Californiei. Pentru petrecerea de dupa casatorie - la care au participat multi invitati si a fost una ultraluxoasa - cei doi au inchiriat Staglin Family Winery. Conform presei americane, Aguilera a purtat o rochie creata special pentru ea de catre designerul Christian Lacroix si a sosit la ceremonie intr-un Rolls Royce Phantom alb. Persoanele invitate la petrecere au fost rugate sa nu cumpere cadouri si mai degraba sa doneze bani pentru victimele urganului Katrina.

Actorul Johnny Depp se declara "militant" pentru drepturile fumatorilor


Johnny Depp "si-a luat angajamentul" ca nu va respecta nici una din prevederile impotriva fumatului in locuri publice valabile in Marea Britanie sau in SUA. Starul are o resedinta in sudul Angliei si, desi a mai "taiat" din ratia cotidiana de nicotina, inca nu a renuntat definitiv la acest viciu si sustine ca nici nu-i place sa se simta obligat sa o faca. Fumatorii ar trebui sa fie lasati sa abandoneze acest viciu atunci cand vor dori si cand vor putea, si nu sa fie alienati din societate si obligati sa se conformeze unor reguli stricte. "Voi veni in Anglia si voi fuma o gramada de tigari", ameninta actorul american. "Este evident ca fumatul dauneaza grav sanatatii, iar eu nu sustin acest viciu si nici nu-l incurajez, dar fiecare fumator in parte trebuie sa aiba sansa de a-si gasi propriul drum pentru a scapa de viciu. Ideea de a le spune ca daca fumeaza sunt ingrozitori mi se pare strigatoare la cer", a mai precizat el.

Madonna il ataca din nou pe George W. Bush


Madonna le-a cerut cetatenilor americani sa nu-l mai sustina pe presedintele George W. Bush, sanctionand astfel incapacitatea si lipsa de reactie a administratiei de la Washington in fata tragediei victimelor uraganului Katrina din luna august. Solista s-a declarat de asemenea "devastata" atunci cand documentarul regizat de Michael Moore despre atacurile teroriste de la 11 septembrie, documentar intitulat "Fahrenheit 9/11", nu l-a putut opri pe Bush sa castige un nou mandat prezidential la alegerile din 2004. "America trebuie sa-si recunoasca incompetenta - a sustinut ea.

John Travolta, pilotul nationalei Australiei


Cunoscutul actor american John Travolta, care are licenta de pilot de aeronave, vrea sa-i transporte personal pe componentii reprezentativei de fotbal a Australiei la Cupa Mondiala din Germania. Travolta a sarbatorit impreuna cu fotbalistii australieni calificarea la turneul final de anul viitor si a spus ca doreste sa fie pilotul aeronavei companiei Qantas care va transporta nationala Australiei la competitia din Germania. Actorul american este ambasador al Qantas, sponsorul nationalei Australiei, si a asistat la meciul cu Uruguayul in calitate de invitat al companiei aeriene de la antipozi.

Matthew McConaughey, "cel mai sexy barbat in viata"


Actorul Matthew McConaughey (36 de ani) a aparut pe coperta ultimului numar al celebrei reviste People cu titlul de "Cel mai sexy barbat in viata", un semnal clar al faptului ca in viitorul apropiat cariera sa va cunoaste o turnura in bine, comenteaza Associated Press receptionata de Rompres. "Am facut-o si p’asta", a declarat el pentru revista People. "Aveti putina rabdare sa vedeti ce roluri o sa primesc dupa acest titlu. Voi da un nou sens cuvantului sexy", a mai adaugat el.
×