x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Steven Tyler s-a internat într-o clinică pentru dezintoxicare

Steven Tyler s-a internat într-o clinică pentru dezintoxicare

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Mai 2008   •   00:00
Steven Tyler s-a internat într-o clinică pentru dezintoxicare

12:00 • Veteranul Steven Tyler, solistul trupei de rock Aerosmith, spune că s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din California pentru a se recupera după mai multe operaţii chirurgicale la picioare şi pentru terapie fizică.

Veteranul Steven Tyler, solistul trupei de rock Aerosmith, spune că s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din California pentru a se recupera după mai multe operaţii chirurgicale la picioare şi pentru terapie fizică.

L-AU RĂPUS CONCERTELE. Tyler spune că a suferit mai multe operaţii chirurgicale la picioare în urma unor răni căpătate în timpul concertelor: "Medicii mi-au spus că durerile de picioare pot fi eliminate, dar că voi avea nevoie de cîteva operaţii chirurgicale". Durerile de după operaţii au fost mai mari decît am anticipat, a indicat cîntăreţul. Lunile de terapie fizică de după operaţii au fost traumatizante, a mai spus acesta, adăugînd că a ales clinica pentru că era un mediu sigur unde ştia că se poate recupera în linişte. Muzicianul în vîrstă de 60 de ani, care face parte dintre artiştii intraţi în Rock and Roll Hall of Fame, a fost dependent de droguri şi alcool în anii '70 şi la începutul anilor '80. În 1986, acesta a urmat o cură de dezintoxicare, urmată apoi de o revenire marcată de succes a trupei Aerosmith. În septembrie 2006, solistul trupei Aerosmith a dezvăluit că în 2003 a fost diagnosticat cu hepatită C. El a contractat acest virus cu mulţi ani înainte, fără să manifeste niciun fel de simptom. Timp de un an a urmat un tratament constînd din pastile şi injecţii cu interferon.Virusul se transmite cel mai adesea prin ace de seringă murdare şi de obicei îi afectează pe dependenţii de droguri injectabile. Nu există vaccin sau tratament pentru această maladie, dar hepatita C poate fi controlată sau redusă prin medicamente puternic antivirale, precum interferonul care întăreşte sistemul imunitar. Tyler, care nu a dat detalii despre modul în care a contractat acest virus, a mai declarat atunci că plănuieşte să vorbească mai deschis despre bătălia dusă cu hepatita C, pentru a atrage atenţia publicului asupra acestei grave maladii. Hepatita C este o boală pe care poţi să o ai de foarte multă vreme, dar să nu ştii de ea, spune el. "Este un ucigaş tăcut", a adăugat cîntăreţul, care face parte din cei 4,5 milioane de americani care suferă de această maladie, alături de celebrităţi precum Pamela Anderson, Naomi Judd şi Larry Hagman.

×
Subiecte în articol: magazin