x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stiinta / Mouse ascuns intr-un laptop

Stiinta / Mouse ascuns intr-un laptop

de Mihai Petrescu    |    26 Mai 2006   •   00:00
Stiinta / Mouse ascuns intr-un laptop

Minunea tehnologiei, in cel mai mic mouse

Minunea tehnologiei, in cel mai mic mouse

Orice masina te poate duce din punctul A in punctul B, dar realizand asta intr-un fel in care sa te simti extraordinar si care-ti ofera clasa, stil si mai multa functionalitate este in mod cert de preferat. Apple este un lider in industria IT&C, deoarece ofera produse IT cu stil si cu o estetica extraordinara.

ORIGINAL. Stilul si functionalitatea sunt motivele principale pentru care iPod-ul continua sa fie cel mai bine vandut mp3 player. Cand vezi ceva nou aplicat pe un lucru atat de comun ca un mouse, iti vine sa stai jos si sa iei notite. Sa fim seriosi, nu ne place sa folosim touchpad-ul laptopului. Eu intotdeauna port in geanta un mouse. Asta pana vezi Mogo MouseBT de la Newton Peripherals. Atentie insa, a vedea unul duce la dorinta de a-l avea. La o prima privire iti dai seama ca nu este doar un alt mouse dragut. In primul rand, Mogo MouseBT nu arata ca un mouse, asta pentru ca este plat si subtire, tocmai pentru a-si putea face loc in slotul PCMCIA al laptopului. El nu doar sta acolo, ci se si incarca in mai putin de o ora atunci cand nu este folosit.

Nu ai de schimbat baterii, fiind dotat cu un acumulator. Pentru o mai buna utilizare, Mogo MouseBT are o clapeta, ceea ce ii permite sa fie ridicat de spate pentru o pozitionare cat mai naturala in palma, lucru accentuat si de butoanele stanga dreapta. Mogo MouseBT comunica cu laptopul prin Bluetooth, iar daca laptopul tau nu este dotat cu asa ceva, se poate achizitiona un adaptor USB Bluetooth (unul ieftin costa 60 RON).

Schimbatorul electric de becuri


Pret: 89,95 $
Web: www.herringtoncatalog.com
- De cati politisti e nevoie sa schimbi un bec?
- De 5. Unul sta pe o masa, iar alti 4 invart masa.
Cu schimbatorul de becuri e nevoie de numai un politist. Cei care invart masa devin inutili. Sa vezi disponibilizari masive! Revenind la schimbatorul de becuri, acesta este dotat cu un motoras postat la capatul unui bat telescopic articulat ce face usor accesul la becurile de la lustre sau aplice. Are 6 capete diferite pentru fiecare bec de diferite tipuri si marimi, varfurile acestora fiind imbracate in plastic pentru a nu sparge becul, iar la baza batului are doua butoane pentru manevrarea becului.

INFO
APARATUL ANTISFORAIT. De cate ori nu vi s-a intamplat sa dormiti in aceeasi camera cu o persoana care sforaie si sa nu mai puteti adormi sau intr-un caz mai fericit sa adormiti cu greu? Ce e de facut in astfel de cazuri? Exista un aparat tip bratara care elimina sforaitul. Cum functioneaza? Aparatul detecteaza sforaitul cu ajutorul microsunetelor si trimite un semnal electric posesorului fara a-i strica somnul acestuia. Cantareste doar 45 grame si se poarta pe mana ca si un ceas obisnuit. Asadar, daca vreti sa domiti in liniste intrati pe site-ul http://www.gadgetuniverse.com/ product_detail.asp?SKU=TH+375 si achizitionati un astfel de aparat. Costa doar 59,95 $.

CHARGE2GO - INCARCATOR TELEFOANE MOBILE. De cate ori nu ati ramas fara baterie la telefonul mobil si cata nevoie aveati de telefon chiar atunci? Prin introducerea unei baterii R6 (tip AA) in incarcator Charge 2GO extrage toata puterea disponibila, transferand-o in bateria telefonului tau mobil, putand astfel folosi telefonul pana la trei ore. Charge2Go vine dotat cu conectori pentru majoritatea tipurilor de telefoane mobile produse de Nokia, SonyEricsson, Samsung, Siemens, Motorola, LG, Kyocera si Nextel. Este disponibil in negru, albastru, rosu si gri si il puteti achizitiona la pretul de 24,99 $ incluzand si un conector pentru tipul tau de telefon de pe site-ul www.chargetogo.com.
×
Subiecte în articol: mouse