x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Studio TV din SUA, "atacat" de un liliac! REACŢIA prezentatorilor unei emisiuni matinale când văd mamiferul păros (VIDEO)

Studio TV din SUA, "atacat" de un liliac! REACŢIA prezentatorilor unei emisiuni matinale când văd mamiferul păros (VIDEO)

12 Sep 2014   •   11:50
Studio TV din SUA, "atacat" de un liliac! REACŢIA prezentatorilor unei emisiuni matinale când văd mamiferul păros (VIDEO)

Redacţia unui post de televiziune din Statele Unite a fost vizitată, zilele trecute, de un ...liliac! Animalul rătăcit a stârnit panică în rândul angajaţilor, unii căutând un loc unde să se ascundă, alţii chinuindu-se din răsputeri să prindă mamiferul păros.

Materialul video de mai jos surprinde momentul în care cei trei prezentatori ai matinalului îşi dau seama că în imediata lor vecinătate se află înfricoşătorul animal. Aceştia pur şi simplu o iau razna.

Bo Williams, Tearsa Smith şi meteorologul Julya Johnson nu-şi mai găsesc loc pe scaune, dând impresia că în orice moment sunt gata să o ia la sănătoasa. Lucru care cu siguranţă s-ar fi întâmplat dacă cei nu trei nu s-ar fi aflat în transmisie directă.

"M-am trezit atacat de un animal. Niciodată nu am mai avut parte de aşa ceva. Era mult prea aproape de mine şi era destul de mare. Nu pot să spun exact ce dimensiune avea, însă pentru mine era gigantic", a declarat Bo Williams, potrivit The Mirror.

După câteva ore de vânătoare, angajaţii postului TV reuşit să prindă liliacul, după care l-au predat celor de la Protecţia Animalelor.

×