x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun SUA - Accident aviatic produs de elicopterele a două televiziuni

SUA - Accident aviatic produs de elicopterele a două televiziuni

de Corina Andriuta    |    28 Iul 2007   •   00:00
SUA  -  Accident aviatic produs de elicopterele a două televiziuni
Sursa foto: AJ Alexander/


Elicopterele a două televiziuni locale din Phoenix au fost implicate intr-o coliziune aeriana, informează ryan.ru. In urma accidentului, patru persoane, dintre care doi piloţi şi doi jurnalişti, au decedat.


Elicopterele a două televiziuni locale din Phoenix au fost implicate intr-o coliziune aeriana, informează ryan.ru. In urma accidentului, patru persoane, dintre care doi piloţi şi doi jurnalişti, au decedat.

Elicopterele, in momentul impactului, inregistrau o urmărire la sol intre poliţie şi un suspect aflat intr-o maşină, pentru posturile de televiziune KNXV -Channel 15 ( reţeaua ABC), şi KTVK sau Channel 3, o televiziune locală independentă. Coliziunea a fost filmată in direct de un al treilea elicopter. "O Dumnezeule! O Dumenezeule! Trei şi 15 tocmai se ciocnesc in aer!", a strigat unul dintre pasagerii celui de-al treilea elicopter, aparţinănd staţiei locale a reţelei Fox. Imaginile infăţişează partea finală a căderii celor două elicoptere, care s-au prăbuşit in flăcări, la marginea unui parc.

TRAGIC. In alte imagini surprinse căteva minute mai tărziu, pompierii şi poliţiştii se indreptau către locul incidentului, in timp ce un nor de fum gros se ridica din carcasele celor două aeonave. Channel 15 a declarat că doi dintre angajaţii săi, pilotul Craig Smith şi jurnalistul Rick Krolak, se aflau la bordul elicopterului in momentul accidentului. La răndul său, Channel 3 a anunţat că pilotul Scott Bowerbank şi jurnalistul Jim Cox au decedat. "Nu există supravieţuitori", a afirmat la răndul său purtătorul de cuvănt al poliţiei din Phoenix, Joel Tranter, in cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurată nu departe de locul unde s-au prăbuşit elicopterele. Acesta nu a menţionat existenţa vreunor victime la sol. Potrivit Channel 15, cele două aeronave s-au prăbuşit intr-un parc din centrul oraşului de 1,5 milioane de locuitori, al cincilea ca mărime din Statele Unite. "Suntem zdrobiţi", a afirmat o jurnalistă de la Channel 15. Mai mulţi jurnalişti ai celor două posturi de televiziune, care au continuat să transmită in direct vineri după-amiază, nu şi-au putut stăpăni lacrimile.

×
Subiecte în articol: magazin două