x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun “Subţirica” iubeşte un timid

“Subţirica” iubeşte un timid

de Oana-Maria Baltoc    |    15 Feb 2008   •   00:00

Todd Medina, gentlemanul descoperit în ring de Raluca Sandu

Todd Medina, gentlemanul descoperit în ring de Raluca Sandu

 

Când îi vezi împreună pentru pri­ma dată, gândul îţi zboară imediat la po­vestea cu frumoasa şi bestia. Ea, fos­tă tenismenă, el, luptător de MMA (Multiple Martial Arts) şi Ultimate Fighting Championship, sporturi peri­cu­loase, de contact, care îmbină mai mul­te stiluri de luptă. Raluca, “skinny” (subţirica), cum o alintă Tedd, mărtu­riseşte că dincolo de aspectul dur al soţului ei se ascunde un timid cu suflet mare: “Ştiu că la prima vedere nu prea ştii ce să crezi, dar este un om generos, un adevărat gentleman”.

 

Totul despre fotbal. Tedd abia începe “să o rupă” pe româneşte, dar ne asigură că înţelege destul de mult din ceea ce se discută. După ce s-a îndrăgostit de Raluca, i-a căzut cu tronc şi România: “Am ajuns să cunosc bine Bucureştiul”, se mândreşte lup­tătorul. E o performanţă, ţinând cont de faptul că înainte de a-şi cunoaşte soţia nu ştia mai nimic despre ţara noastră. “Auzisem despre rezultatele voastre în gimnastică, despre Nadia.” Şi cam atât. Ei bine, acum savurează sarmale, ştie o mulţime de lucruri despre tenis, dar şi despre fotbal, doar tatăl Ralucăi, “Naşul” Mircea Sandu (n.r.: preşedintele Federaţiei Române de Fotbal), a avut grijă să-l pună în temă cu mun­ca sa de-o via­ţă. Însă cel care va benefi­cia din plin de învăţă­tu­rile “Naşului” este fiul lui Todd din pri­ma căsătorie, Tanner. Are zece ani, este înscris la un club de fotbal în Ame­­rica, iar în aceas­tă vară o să vizi­teze România pentru prima dată.

 

Mereu pe fugă. Ocupaţi până pes­te cap cu afacerile în care sunt im­pli­caţi, Raluca şi Todd nu au avut par­te de lună de miere, chiar dacă îm­pli­nesc în curând doi ani de căsnicie. “Mun­­cim câte 12 ore pe zi. Sala de sport pe care Todd o are în SUA, biroul no­tarial şi agenţia imobiliară pe care le-am deschis acolo ne ocupă tot timpul”, mărturiseşte doamna Medina. Te­ni­sul nu mai face parte din viaţa ei. Nu are de gând să ia din nou racheta în mână, nici măcar din plăcere. “Nu vreau să joc tenis doar pentru ca lumea să nu mă judece”, mărturiseşte Raluca.

 

Lupte in cuscă. Acum priori­tăţile sunt altele. Se simte atrasă de lu­mea afacerilor. Iar de idei nu duce lip­să. În aprilie, soţii Sandu-Medina vor să organizeze, pentru prima dată în România, o gală de lupte libere. Ine­­dit este locul unde se vor desfăşura aceste meciuri. “Sportivii vor lupta într-o cuşcă. Vor fi 24 de concurenţi, 12 din România şi 12 invitaţi din străină­tate. Vrem să organizăm aceste gale de patru ori pe an”, povesteşte Raluca. Detaliile nu au fost încă puse la punct, dar este încrezătoare. Ştie că alături de cel pe care îl iubeşte toate şansele sunt de partea lor. Legământ al iubirii care îi uneşte stă şi un tatuaj care se regă­seşte pe trupul fiecăruia dintre ei. O cruce şi versetul 31:49 din Biblie (Ge­ne­za), care spune: “Domnul să veghe­ze asu­pra mea şi asupra ta, când ne vom pierde din vedere unul pe altul”.

×
Subiecte în articol: cover story