x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun „Superproducţia” Lembit Opik & Cheeky Girls se întoarce şi organizează „Woodstock East” la Arad! (VIDEO)

„Superproducţia” Lembit Opik & Cheeky Girls se întoarce şi organizează „Woodstock East” la Arad! (VIDEO)

05 Mar 2012   •   09:33
„Superproducţia” Lembit Opik & Cheeky Girls se întoarce şi organizează „Woodstock East” la Arad! (VIDEO)

Credeati ca ati scapat de 'uimitoarea romanta' intre parlamentarul britanic Lembit Opik si Gabriela Irimia, alias ½ din Cheeky Girls? Eroare.

Ultima veste despre cei doi a fost ca s-au despartit, in iulie 2008.

Ei bine, despartirea nu a fost de bun augur. Lembit Opik si-a pierdut locul in Parlament, iar Cheeky Girls au intrat intr-un binemeritat con de umbra.

Fostul logodnic al Gabrielei Irimia a incercat totul ca sa revina in prim planul politicii britanice: s-a inscris in cursa pentru postul de primar al Londrei, pierzand lamentabil la preliminariile din interiorul propriului Partid Liberal Democrat. A incercat inclusiv Stand-Up Comedy. N-a tinut nici asta. Persevereaza cu paragliding-ul, in pofida accidentului care i-a frant oasele spatelui si falca in zeci de bucatele, in 1998. Un nou accident l-ar salva din anonimat, dar se pare ca nu are bafta asta.

Prin urmare... atunci cand totul este creepy, incearca cheeky! (creepy inseamna infiorator si se pronunta 'cripi', iar cheeky inseamna obraznic si se pronunta 'cichi'). Lembit Opik anunta ca va organiza 'Woodstock East' by Opik, in luna iunie, langa Arad. 'Avem la dispozitie o suprafata de 27 de acri (cca. 11 hectare – n.r.). Vrem sa cream o noua si originala experienta concertistica pentru romani, aducand artisti din Europa de Est. Vom lua ce e mai bun din Woodstock si Glastonbury si vom multiplica cu doi', a anuntat, cu 'excesiva modestie', Lembit Opik, citat de publicatiile Day & Night si Daily Express.

Evident, Cheeky Girls vor fi cap de afis al acestui concert 'nemaivazut, nemaiauzit' si Lembit Opik (47 de ani) si-a anuntat dorinta de a relua relatia cu Gabriela Irimia (29 de ani). Ramane de vazut daca si 'obraznicuta' va raspunde 'cantecului de sirena' al lui Opik. Sanse exista, pentru ca, la finele anului 2010, cichista rememora, pentru un tabloid britanic, ca Opik era 'un amant grozav'.

×