x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

20 Ian 2006   •   00:00

C(RAMPE) - Gica
Cu fiecare fraza care iese din minunata lor gura, DJ-ii de la majoritatea FM-urilor aduc o dovada palpabila ca limba unui popor e un organ viu, trendy, mereu cool si intotdeauna bestial.

Cool live-sessions, coolest DJ, hotest music

C(RAMPE) - Gica
Cu fiecare fraza care iese din minunata lor gura, DJ-ii de la majoritatea FM-urilor aduc o dovada palpabila ca limba unui popor e un organ viu, trendy, mereu cool si intotdeauna bestial. Dac-ati ghicit ceva indignare in fraza mea anterioara, ati face bine sa reveniti asupra ei. Nimic din ce am spus si din ce voi spune in aceste randuri nu va fi de natura sa exprime indignarea. Cum e vorba aia? "Cine zice ala este/ Ca magarul din poveste?" Bai, deci trebuie sa ma duc acasa, sa asigur back-up, pentru ca in seara asta avem un live-session, aici, la proefem, the hit factory, am io un feeling c-o sa iasa beton in seara asta, e adevarat, sunt un pic mai busy pana pe dupa-masa, asa, da’ dup-aia, nene, sa mor io daca n-o sa iasa supercool, got it? Va promit o night-clubbing marfa de marfa, cu supermuzica si superpremii, si dup-aia, la after-hours, ne uitam la ass-urile fetelor adormite, in timp ce ascultam track-urile-astea pe care le iau cu mine chiar acum, sa nu care cumva sa-mi uit aici memory-stick-ul, ca dracu’ m-a luat. Bai, si, ce spuneam? Ah, da! Ca sa ma aliniez trendului, as dori sa va mai spun ceva, dar, mai inainte de asta, zic sa va dau un hint despre ce-o sa fie diseara pe prou-ef-em the winter hit-factory, unde eu o sa fiu master of ceremony, bai, deci o sa fie hit after hit after hit, o sa fim cu totii in heaven si o sa fie super-prea-bestial, sa mor io daca va mint. Intr-un cuvant, ass-uri multe, nice girls, super-hooters, live-sessions, hit dupa hit dupa hit, cei mai cool DJ-i, cele mai hot trupe, cele mai tari party-uri... wow, man... e atat de exciting...

Aglomeratie de vedete


  • TVR1 / Globurile de aur / Divertisment / Duminica 14:15
    Pentru cei care nu au putut urmari in direct, in noaptea de 16 spre 17 ianuarie, cea de-a 63-a editie a Premiilor Globul de Aur, TVR 1 a programat reluarea galei pentru duminica, 22 ianuarie, de la ora 14:15. Globurile de Aur sunt premiile acordate anual de Asociatia Ziaristilor Straini acreditati la Hollywood pentru cele mai bune productii cinematografice si de televiziune. Printre nominalizati se numara si actori din serialele difuzate de TVR 1 "Naufragiatii" si "Neveste disperate". Prezenti la eveniment pentru a inmana premii vor fi: Leonardo DiCaprio, Clint Eastwood, Harrison Ford, Jamie Foxx, Emma Thompson, John Travolta si Denzel Washington.

    Schimbari la matinal


  • National TV / DimineaTa cu RAzvan Si Dani / Matinal / Luni-vineri 9:00
    De luni, matinalul "Dimineata cu Razvan si Dani", de la National TV, se muta in casa noua si la ora... 9:00. De la aceasta data, cei doi prezentatori isi vor realiza emisiunea intr-un studio profesionist, mai spatios, in care invitatii vor lua loc pe canapea si pe fotolii, acestia fiind tratati cu dulciuri, apa minerala si cafea. Pe langa rubricile consacrate, matinalul va avea si unele noi. Vor fi o revista a presei, cateva retete culinare, grupate sub titlul "Cu burta prin lume", si un moment actoricesc ("Nelutu’ instalatorul") in care Razvan si Dani vor comenta stirile importante si pe cele ridicole intr-un stil care le va scoate in evidenta talentul actoricesc.

    Farse de nota 10


  • Antena1 / Farse la Antena 1 / Divertisment / Joi 20:15
    Joi, Eva si Roxana de la "Canalul de stiri" vin pe sticla nu dis-de-dimineata, ci pe-nserat. De la ora 20:15, cele doua blonde vor prezenta emisiunea "Farse la Antena 1", o retrospectiva a celor mai tari farse realizate de-a lungul timpului la Antena 1. Alaturi de ele va fi si Andrei Zaharescu, nu de alta, dar, pret de cateva sezoane, el a fost capul rautatilor unor emisiuni precum "Paparazzi" si "Cacealmaua". Vedeta Observatorului de la ora 16:00 isi va reaminti alaturi de telespectatorii Antenei 1 cele mai surprinzatoare farse realizate de echipa de la "Cacealmaua" si "Paparazzi", cum ar fi, de exemplu, cele ale caror victime au fost actorul Nicu Constantin, fotbalistul Cristi Chivu si cantaretii Adi Despot si Fuego.

    Nicu, Rica si Benone, experti in frumusete


  • Prima TV / Fete fierbinti / Divertisment / Sambata 22:00
    Frumoase, senzuale si foarte vorbarete, cele cinci "sirene" de la "Fete fierbinti" vor incerca sa va incante cu sarmul lor. De aceasta data juriul emisiunii prezentate de Vali Barbulescu va fi format din Nicu Constantin, Rica Raducanu si Benone Sinulescu. Expertii le vor urmari cu atentie pe fete si vor hotari care dintre ele are cel mai angelic chip, cei mai frumosi… sani, cel mai atragator… posterior si cel mai bun stil vestimentar. La randul lor, si fetele se vor analiza din cap pana in picioare si vor incerca sa faca propriul clasament. Daca aceste doua topuri vor coincide, fetele vor castiga cate 100 de euro, pentru fiecare pozitie similara.

    Pe urmele lui Bill Gates


  • TVR1 /Cealalta Romanie / Documentar / Duminica 16:15
    Dupa ce a calatorit prin Europa, in cautarea romanilor care au ales sa traiasca intr-o tara de imprumut, Irina Pacurariu a ajuns in indepartata America, unde a cunoscut romani cu destine impresionante. Prezenta timp de zece zile pe continentul american, Irina a fost la Seattle, Portland, San Francisco si Silicon Valley, pe urmele romanilor care lucreaza la Microsoft, Oracle sau Apple. A stat de vorba cu "vaduvele de la Microsoft", cum sunt numite in gluma nevestele care si-au urmat sotii in SUA, si a realizat un interviu in exclusivitate cu prietenul lui Bill Gates si, totodata, al treilea om din compania Microsoft. In primul episod al seriei de documentare realizate in America, numit "Nopti albe la Seattle", puteti afla povestea primilor romani care au intrat in "malaxorul de creiere de la Microsoft".

    Dialog cu Lech Walesa


  • TVR1 / Lech Walesa: O lectie de solidaritate / Interviu / Sambata 11:00
    Aflat pentru prima data in Romania, Lech Walesa, fostul presedinte al Poloniei si al sindicatului Solidaritatea, a acordat un interviu in exclusivitate pentru TVR 1. Dialogul dintre Marian Voicu si Walesa il puteti urmari in aceasta sambata, de la ora 11:00. Printre temele de discutie abordate se numara: idealurile anticomuniste, obtinerea Premiului Nobel pentru Pace in anul 1983 si emotionanta intalnire cu Papa Ioan Paul al II-lea. Timp de 15 ani Walesa a refuzat sau a amanat sa viziteze Romania, chiar si atunci cand era presedinte al Poloniei. A spus doar ca este un anticomunist convins. Tata a opt copii, Walesa a afirmat ca i-a pregatit pe acestia de mici sa continue lupta sa, atunci cand el nu va mai fi.
  • ×