x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

09 Dec 2005   •   00:00

"Daruiesti si castigi", de sapte ani la Pro TV
Campanie / luni-vineri / 18:45 / Pro TV

Campania "Daruiesti si castigi" continua si in aceasta iarna seria gesturilor miraculoase pentru cei carora destinul le-a pus piedici mari. In fiecare zi, de luni pana vineri, inaintea Stirilor Pro TV de la ora 19:00, Cristi Tabara va imparti din nou speranta si dragoste. "An de an, campania «Daruiesti si castigi» prefateaza Craciunul prin tot ceea ce inseamna el: speranta, dragoste, ajutor, minune. Au fost si vor fi cu siguranta si in acest an cazuri incredibile, care-ti taie respiratia. In fata problemelor lor, ale noastre par niste nimicuri, iar daca noi toti putem sa-i ajutam sa-si implineasca visele inseamna ca intelegem Craciunul si le aratam ca noua ne pasa cu adevarat de ei. E o campanie care a facut deja istorie la Pro TV si face adevarate minuni individuale, si, pentru mine este o perioada cu adevarat speciala", a declarat Cristi Tabara.

Festivalul frumusetii
Divertisment / Vineri - Duminica / 00:00, 20:00 / ProTV

100 dintre cele mai frumoase femei din lume pot fi admirate vineri, o data cu difuzarea concursului Miss World 2005. Cu o traditie de peste o jumatate de secol, Miss World a adunat participante din peste 120 de tari pentru a realiza un spectacol grandios. Capitala frumusetii este si in acest an Sanya, zona numita adesea Hawaii din China, datorita peisajelor sale exotice. Din cele 120 de participante doar 15 vor ajunge in finala concursului Miss World 2005. Juriul va avea o misiune grea, intrucat dintre cele 15 finaliste trebuie alese cele mai frumoase femei din cele sase zone ale planetei. Si dintre acestea, doar una va fi incoronata regina frumusetii mondiale.

Gimnastele vs cantaretii de muzica populara
Divertisment / Joi / 20:15 / Antena 1

La "Revansa starurilor" din aceasta saptamana, Pepe va trebui sa arbitreze meciul dintre cantaretii de muzica populara si gimnastele din lotul national. Maria Carneci, Dinu Iancu Salajanu, Zorica Savu, Gelu Voicu, Cristi Fodor si Robert Tarvaneanu s-au duelat muzical si umoristic cu campioanele Maria Olaru, Corina Ungureanu, Loredana Boboc, Andreea Isarescu si Oana Ban. Initial, popularii au fost retinuti in a face declaratii belicoase la adresa gimnastelor, dar si-au amintit rapid ca au de castigat o competitie, asa ca si-au pus la bataie tot arsenalul din dotare. Campioanele au refuzat sa se lase mai prejos si au dovedit ca pot canta si dansa chiar mai bine decat majoritatea artistilor de la noi. Din pacate, Maria Olaru a fost pedepsita sa danseze cu un mare cos de rachita pe cap, fara a da pe jos nici unul din stiuletii de porumb din cos. (C.O.)

Adevarul iese la iveala mai devreme sau mai tarziu
Reality-show / Luni / 21:00 / Prima TV

Luni seara, Ernest si detectivii de la "Tradati in dragoste" intra in culisele unei relatii cu probleme. Emil Zamfir are 37 de ani si este din Bucuresti. Este impreuna de unsprezece ani cu actuala partenera . Barbatul a apelat la emisiune, deoarece isi banuieste iubita de infidelitate. Emil spune ca iubita sa petrece mult timp in compania strainilor si de la o vreme vine din ce in ce mai obosita acasa. Ernest si detectivii o vor urmari si vor face tot posibilul ca adevarul sa iasa la iveala.

Copii cu lipici si comportament de arici
Reality-show / Duminica / 21:00 / Prima TV

In aceasta saptamana, superdadaca Irina Petrea merge in Alexandria, la familia Diaconita. Monica si Lucian, au impreuna pe Malina si Daria. Cele doua fetite au caractere total diferite. Malina, in varsta de sase ani, este incapatanata, face numai ce vrea ea. Daria are doi anisori si, desi este mai rasfatata, este mult mai ascultatoare decat sora ei. Intre cele doua exista certuri si batai dese, majoritatea conflictelor pornind de la jucarii. Atat Daria cat si Malina o copiaza pe mama lor in tot ceea ce face. Daca mama se fardeaza, atunci si fetele se fardeaza. In general, parintii au mai multe probleme cu Malina, deoarece comportamentul acesteia lasa de dorit. Tocmai de aceea cei doi soti au apelat la superdadaca.

"Prietenie pe muchie de cutit"
Divertisment / Miercuri / 23:45 / Pro TV

Sange si bani. Sex si stil. Putere si prestigiu. Perfectiune si compromis. Din 14 decembrie incepe la Pro TV a doua serie a controversatului si mult-premiatului serial, "Prietenie pe muchie de cutit". Dylan Walsh si Julian McMahon se intorc la Pro TV in rolurile celor doi medici chirurgi, McNamara si Troy, echipa de elita care ofera trupuri perfecte in contrast cu vietile lor imperfecte si depravate. Filmat in colturi luxoase din Miami, serialul este o revolutie pentru televiziunea mondiala atat la nielul imaginii cat si al scenariului.

Campionatul mondial de box, categoria mijlocie
Sport / Sambata / 20:00 / Prima TV

Arthur Abraham (25 de ani) va boxa, in cadrul galei de la Leipzig cu Kingsley Ikeke (32) pentru titlul de campion mondial IBF. Dupa victoria obtinuta in fata britanicului Howard Eastman, sportiv bine cotat in lumea boxului, Arthur Abraham are sansa de a castiga titlul mondial mai curand decat se astepta. Kingsley Ikeke este nigerian de origine si traieste actualmente in Canada. Este cu 15 cm mai inalt decat Arthur Abraham, motiv pentru care lui Arthur Abraham i s-a spus micul Schlumpf.
×