x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

02 Dec 2005   •   00:00
Telecomanda

Gimnastele de aur versus cantaretii de muzica populara

DIVERTISMENT / JOI / 20:15 / ANTENA 1
La "Revansa starurilor" din aceasta saptamana, Pepe va trebui sa arbitreze meciul dintre cantaretii de muzica populara si gimnastele din lotul national. Maria Carneci, Dinu Iancu Salajanu, Zorica Savu, Gelu Voicu, Cristi Fodor si Robert Tarvaneanu s-au duelat muzical si umoristic cu campioanele Maria Olaru, Corina Ungureanu, Loredana Boboc, Andreea Isarescu si Oana Ban. Initial, popularii au fost retinuti in a face declaratii belicoase la adresa gimnastelor, dar si-au amintit rapid ca au de castigat o competitie, asa ca si-au pus la bataie tot arsenalul din dotare. Campioanele au refuzat sa se lase mai prejos si au dovedit ca pot canta si dansa chiar mai bine decat majoritatea artistilor de la noi. Din pacate, Maria Olaru a fost pedepsita sa danseze cu un mare cos de rachita pe cap, fara a da pe jos nici unul din stiuletii de porumb din cos. (C.O.)

Designeri autohtoni despre moda pentru Sarbatori

MODA / SAMBATA / 16:30 / TVR 1
Desi lumea modei ii solicita cea mai mare parte a timpului, Irina Schrotter nu poate renunta la o mai veche pasiune de-a sa: televiziunea. Astfel, pentru realizarea emisiunii sale de la TVR 1, "Cu Irina la cafea", creatoarea de moda face naveta Iasi - Bucuresti. Eforturile de a aduce in fata telespectatorilor designeri cunoscuti sau mai putin cunoscuti sunt justificate de dorinta de a le oferi acestora o gama variata de propuneri, pentru buzunarul tuturor. Pentru editia din aceasta sambata, Irina Schrotter propune o tema in ton cu sezonul: ce se poarta de Sarbatori. De aceea, in platoul emisiunii sale vor veni mai multi designeri care le vor recomanda doamnelor ce tinute sa isi achizitioneze pentru petrecerile de Craciun si de Revelion. (C.O.)

Profesionistul naiului

TALK-SHOW / SAMBATA / 22:30 / TVR 1
Sambata de sambata, Eugenia Voda ne propune intalniri cu personaje si personalitati dintre cele mai diverse, din lumea artelor, filologiei, stiintei si medicinei, accentul fiecarei intalniri punandu-se pe talentul si valoarea invitatilor. Si in aceasta sambata, Eugenia Voda va avea un invitat de seama: celebrul Gheorghe Zamfir. Acesta va explica pentru telespectatori balansul dintre muzica si prestatia "civil". Emisiunea va incerca sa prezinte o explicatie a faptului ca unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani ai secolului XX se considera astazi un exilat in tara sa. (C.O.)

"Bunele si nebunele" si-au pacalit colegii

DIVERTISMENT / DUMINICA / 17:15 / PRO TV
Dupa luni intregi in care au facut farse oamenilor de pe strada, din autobuze sau din restaurante, fetele de la "Bune si nebune" au vrut sa vada daca isi pot pacali... colegii din Pro TV. Si au reusit. Primul dintre cei vizati a fost Adrian Tapciuc, prezentatorul concursului "Risti si castigi", caruia colegii au inceput sa-i cante "La multi ani!" inainte de a intra in emisie. Putin socat, Adrian le-a spus colegilor sai ca nu este ziua lui, dar acestia au inceput imediat sa-i reproseze ca nu vrea sa le faca cinste. Al doilea dintre protevistii pacaliti de cele de la "Bune si nebune" a fost Ion Grosu, prezentatorul emisiunii "Mama Mia", caruia fetele i-au pregatit o mama suparata ca nu a castigat concursul. In zadar a incercat Ion Grosu sa-i explice vreme de jumatate de ora concurentei ca nu el decide cine este cistigatoarea. Au mai fost pacaliti Roxana Ciuhulescu, Andi Moisescu si Americanu’. (Cristina Ologeanu)

"Mos Craciun exista" la Pro TV

CAMPANIE / LUNI - DUMINICA / PRO TV
De luni, 5 decembrie, si pana in Ajunul Craciunului, Pro TV va fi seara de seara in casa lui Mos Craciun, care a acceptat sa vorbeasca zilnic la telefon cu copiii din Romania, pe care-i va lasa sa-si aleaga jucarii din "colectia de iarna" 2005. Mosul va intra in casele familiilor din Romania, cu bratele pline de cadouri, de trei ori pe zi de luni pana vineri si de doua ori pe zi in week-end. Mana lui dreapta va fi Craciunita. Dar va mai fi ajutat si de doi pitici, ale caror sarcini vor fi sa impacheteze darurile si sa aleaga cele mai potrivite cadouri. Si tot din 5 decembrie campania "Daruiesti si castigi" continua si in aceasta iarna seria gesturilor miraculoase pentru cei carora destinul le-a pus piedici. Pana la 24 decembrie, de luni pana vineri, de la ora 19:00, Cristian Tabara va imparti felii serioase de dragoste si liniste sufleteasca. (C.O.)

Aura Urziceanu la Stefanescu

TALK-SHOW / DUMINICA / 22:30 / TVR 1
Invitata de Catalin Stefanescu, Aura Urziceanu ne va povesti despre viata sa, despre planurile sale si despre concertele pe care continua sa le dea in toata lumea. Stabilita in Canada, cantareata de renume mondial se afla acasa, in Romania, pentru un mare concert aniversar. La 11 decembrie va sarbatori 45 de ani de cariera muzicala. Momentul va fi marcat, cum altfel, printr-un spectacol grandios. Acesta se va desfasura la Sala Palatului. Telespectatorii vor avea parte si de o surpriza: vor putea asculta vocea inconfundabila a Aurei Urziceanu, ea acceptand provocarea de a canta live in cadrul emisiunii. (Cristina Ologeanu)

200 de episoade trasnite

DIVERTISMENT / LUNI - JOI / 22:00 / PRIMA TV
Luna decembrie este una speciala pentru echipa Trasnitilor in NATO. In decembrie gasca pusa pe sotii va avea parte de doua aniversari: marti, chiar de Mos Nicolae, ei vor "implini" 200 de episoade, iar de Revelion vor face doi anisori. "Suntem o echipa bine inchegata", ne-a marturisit Grig Chiroiu, capul tuturor rautatilor. De-a lungul timpului echipa s-a marit, iar de la cei patru-cinci oameni, din formula de inceput, s-a ajuns la 12. Fara sa mai punem la socoteala si invitatii speciali printre care s-au numarat Cristina Rus, Luminita Anghel, Brianna Caradgea, Ernest. (C.O.)
×