x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Teri Hatcher renunţă la rolul Susan Myers din "Desperate Housewifes"

Teri Hatcher renunţă la rolul Susan Myers din "Desperate Housewifes"

21 Noi 2010   •   14:00
Teri Hatcher renunţă la rolul Susan Myers din "Desperate Housewifes"

Teri Hatcher şi-a anunţat colegii că următorul sezon al seriei "Desperate Housewifes" va fi ultimul în care va juca. După şapte ani de la primul episod, acest lucru pare să pună sub semnul întrebării viitorul serialului care a făcut-o celebră în rolul împrăştiatei Susan Myers.

138582-.jpgProducătorii cunoscutului serial se pregătesc acum pentru o triplă pierdere în rândul actriţelor seriei, Hatcher fiind urmată de Felicity Huffman şi Eva Longoria. "Teri a făcut anunţul şi acum se pregăteşte să meargă mai departe", a declarat o sursă din interiorul echipei de producţie, citată de publicaţia britanică dailymail.co.uk. "Ea are o altă ofertă şi este în stadiul de început al dezvoltării unui nou sitcom la care vrea să înceapă să lucreze cât mai repede după ce termină filmările pentru Desperate Housewifes - vrea ca primul episod al noului show-ul de televiziune să fie gata până la jumătatea lunii ianuarie", a mai adăugat sursa. Decizia actriţei pare, astfel, a încurca destul de mult planurile producătorilor, care includeau încă două sezoane ale seriei. Surse din interior spun că serialul, bazat pe aventurile nevestelor de pe strada fictivă Wisteria Lane, nu are cum să continue fără prezenţa lui Hatcher, acest lucru aducând în calcul posibilitatea încheierii celebrei serii.

Marc Cherry creatorul seriei "Desperate Housewifes", a semnat deja pentru încă doi ani cu studiourile de televiziune ABC luând în calcul atuala echipă, care le include pe Teri Hatcher, Felicity Huffman şi Eva Longoria. Dar se pare că toate trei vor ieşi din acest contract după următorul sezon. "Studiourile ABC nu a anunţat încă grila de programe, deoarece viitorul seriei se află sub semnul întrebării" a adpugat sursa. Gurile rele din interiorul echipei de producţie spun însă că există destule persoane dezamăgite de alegerea actriţei Teri Hatcher, deoarece au impresia că ea abandonează serialul care iţa readus cariera la viaţă. "Desperate Housewifes nu poate continua fără Teri sau Felicity, deoarece are nevoie de peronajele principale pentru a face audienţă" a adăugat sursa. Teri Hatcher pare că a fost inspirată de succesul pe care l-a înregistrat Courtney Cox după ce a părăsit serialul "Friends" pentru a pune la punct propriul show de televiziune, Cougar Town. Potrivit purtătorului de cuvânt al studiourilor ABC, în prezent, producătorii serialului "Desperate Housewifes" se concentrează pe finalizarea actualei serii, neştiind însă ce vor face în privinţa celei de-a opta.

×