x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Toc inalt şi minte scurtă

Toc inalt şi minte scurtă

17 Aug 2007   •   00:00

De la bal la spital! Iată drumul pe care un număr destul de mare de celebrităţi il aleg in efortul sau mai bine zis obesia lor de a străluci in luminile rampei.

De la bal la spital! Iată drumul pe care un număr destul de mare de celebrităţi il aleg in efortul sau mai bine zis obesia lor de a străluci in luminile rampei. Inconştienţă, nebunie, teribilism, preocupări chinuitoare sau pur şi simplu dorinţă arzătoare reuşesc să transforme vedetele in persoane cu handicap.

DE OCHII LUMII. Anorexia şi bulimia sunt două boli ce-şi fac simţită prezenţa in răndul celebrităţilor, indeosebi al femeilor singure, triste, cu probleme in relaţia de cuplu sau care nu vor să-şi piardă feminitatea. Britney Spears, Nicole Richie, Ashlee Simpson, Barbara Niven, Calista Flockhart, Carre Otis, Mary-Kate Olsen, Oprah Winfrey, Paris Hilton, Paula Abdul, Sharon Ssbourne, Tracey Gold, Victoria Beckham, Whitney Houston, Wynonna Judd, Cinthya French, Geri Halliwell, Karen Carpenter au toate ceva in comun: tulburările de alimentaţie. Unele mănăncă peste măsură, altele se infometează voit, iar un număr considerabil dintre acestea mănăncă doar de ochii lumii.

PESTE MaSURĂ. La doar 26 de ani, Nicole Richie are grave probleme de alimentaţie, nefiind la prima abatere de acest gen. Fiica adoptivă a căntăreţului Lionel Richie a fost de mai multe ori sub atenta supraveghere a doctorilor, intrucăt ea nu numai că refuză să mănănce, dar consumă alcool şi droguri peste măsură. A slăbit rapid şi spectaculos, intrecănd-o pe amica sa, Paris Hilton. Pentru o vreme a fost cea mai in vogă poveste de succes de la Hollywood, ieşind din umbra moştenitoarei imperiului Hilton. Acum insă se pare că a pierdut situaţia de sub control şi silueta ei de silfidă s-ar putea s-o coste mai mult decăt se aştepta.

Obsedată de kilograme

Fosta Posh Spice a recunoscut in cele din urmă că a avut o mare problemă cu măncarea. De fapt, revelaţia a fost divulgată intr-un capitol din cartea autobiografică "Learning To Fly", pe care Victoria Beckham o va lansa in scurt timp. Căntăreaţa a reuşit să-şi ascundă multă vreme anorexia, dezvăluind că intr-un timp era extrem de obsedată de look-ul ei. Ba mai mult, ţinea diete drastice şi avea grijă să "scape" căt mai repede de kilogramele in plus. Acum regretă, deşi are grijă in continuare ca nu cumva garderoba pe care şi-a achiziţionat-o - fără prea multe eforturi - să ajungă la donaţii. Â

×
Subiecte în articol: magazin