x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trecutul nu mai face doi bani azi

Trecutul nu mai face doi bani azi

de Sînziana Stancu    |    01 Iul 2008   •   00:00

Britanicul Ian Usher, emigrat în Australia, care şi-a scos trecutul la licitaţie pe internet, a primit un preţ cu mult mai mic decît se aştepta.

Ian, care suferise foarte mult după ce îl lăsase nevastă-sa, îşi scotea acum vreo zece zile tot trecutul la licitaţie, ca să nu-i mai aducă aminte de zilele fericite pe care le trăise împreună cu femeia iubită. Britanicul de 44 de ani a primit ieri, la închiderea licitaţiei, 399.000 de dolari australieni (242.000 de euro), un preţ cu mult mai mic decît estimase, mai ales că, după prima zi în care anunţase că “îşi vinde toată viaţa” cui va da mai mult pe ea, inclusiv pe prietenii lui şi pe locul de muncă, primise o ofertă de 2,2 milioane de dolari. Numai că, atunci, el nu-şi dăduse seama că sistemul de înscriere pentru depozitul de oferte nu fusese activat şi, în consecinţă, că ofertele primite pînă atunci nu fuseseră unele serioase.


MULŢUMIT. Deşi a primit un preţ mult subestimat pe trecutul său, Ian spune că e mulţumit. Numai casa sa din Perth valorează cel puţin 420.000 de dolari australieni şi alte cîteva mii aparatura electronică cu care este echipată. Dar Ian, care a început licitaţia de la 1 dolar, a aceptat cu uşurinţă situaţia, spunînd că “este o vînzare” şi că aşa sînt regulile tîrgului. El nu a spus încotro se va îndrepta cu banii luaţi pe trecut şi nici unde îşi va începe o nouă existenţă, ci doar că îşi va lua cu el numai paşaportul, portofelul şi hainele pe care le poartă.

 

×
Subiecte în articol: magazin