x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Uite că se poate. Avem autostradă zburătoare!

Uite că se poate. Avem autostradă zburătoare!

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Mai 2008   •   00:00
Uite că se poate. Avem autostradă zburătoare!

11:22 • Candidatul independent la Primăria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit, joi seară, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburătoare".

Candidatul independent la Primăria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit, joi seară, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburătoare".

CADOUL. Cozmin Guşă, Sorin Oprescu, Vasile Blaga, Ludovic Orban şi Cristian Diaconescu au participat la emisiunea "Angajăm primar". La finalul emisiunii, Sorin Oprescu i-a făcut cadou lui Blaga un binoclu, ca să aibă o amintire plăcută a ceea ce s-a întîmplat în acea ultimă seară de campanie. De asemenea, Oprescu i-a spus lui Vasile Blaga să folosească binoclul pentru a se uita la "autostrada zburătoare" şi să afirme: "Uite că se poate!". Candidatul independent s-a referit la autostrada suspendată pe care el o propune ca soluţie pentru traficul din Capitală, proiect numit de contracandidatul său "autostrada zburătoare". Vasile Blaga i-a răspuns lui Oprescu că nu poate suplini cu şmecherii lipsa de program. "Nu sunt şmecherii, a fost un cadou", a declarat Sorin Oprescu.

×
Subiecte în articol: magazin