x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un avion militar s-a prăbuşit peste un cartier din San Diego

Un avion militar s-a prăbuşit peste un cartier din San Diego

09 Dec 2008   •   00:00

Un avion de vânătoare de tip F-18 s-a prăbuşit luni peste un cartier rezidenţial de lângă San Diego, California, câteva case fiind cuprinse de flăcări, au anunţat autorităţile locale, transmite AFP.



În imaginile prezentate de televiziuni se vede fum înălţându-se de la locul accidentului, care s-a petrecut într-o suburbie aglomerată şi compactă din apropiere de baza aeriană a marinei de la Miramar. La sol, pompierii se mobilizaseră în mijlocul ruinelor fumegânde.

Pilotul a reuşit să se catapulteze din aeronavă.

Potrivit unui purtător de cuvânt al FAA, autoritatea aviaţiei civile, pilotul s-a ejectat în momentul în care avionul pierdea din altitudine pentru a ateriza pe aeroportul bazei militare de la Miramar. Accidentul s-a produs în jurul prânzului (ora locală).

"În acest moment, singurul indiciu pe care îl avem este că singura persoană care s-ar putea să fie rănită este pilotul", a declarat la postul TV local KNSD Monica Munoz, purtătoare de cuvânt a departamentului de poliţie din San Diego. Ea a adăugat că la bordul aparatului nu se aflau alte persoane.


×
Subiecte în articol: lumea