x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un berbec şi o căprioară vor fi căsătoriţi de Sfântul Valentin. Vezi unde se va desfăşura ceremonia şi cum vor fi îmbrăcaţi mirii

Un berbec şi o căprioară vor fi căsătoriţi de Sfântul Valentin. Vezi unde se va desfăşura ceremonia şi cum vor fi îmbrăcaţi mirii

13 Feb 2012   •   13:21
Un berbec şi o căprioară vor fi căsătoriţi de Sfântul Valentin. Vezi unde se va desfăşura ceremonia şi cum vor fi îmbrăcaţi mirii

Personalul unei gradini zoologice din China va organiza, de Sfantul Valentin, o nunta in care vor fi uniti berbecul Changmao si caprioara Chunzi, animale care formeaza un cuplu de mai multa vreme.

Gradina zoologica din Kunming, un oras din sud-vestul Chinei, a scos la vanzare si 500 de bilete, pentru cine vrea sa asiste la ceremonie. Animalele vor fi imbracate in costume de nunta.

Berbecul Changmao ("Pletosul") si Chunzi ("Puritate") au crescut impreuna, in acelasi tarc, iar cand au ajuns la maturitate, au format un cuplu. Caprioara Chunzi este foarte afectuasa cu berbecul, pe care il linge de cate ori are ocazia. La randul sau, Changmao a incercat in mod repetat sa se imperecheze cu Chunzi, atacand, de altfel, toti cerbii care se apropie de ea.

Berbecul Changmao, insa, nu i-a fost foarte credincios caprioarei Chunzi. Anul trecut, berbecul a zamislit un miel cu singura oaie a gradinei zoologice, astfel ca, in noiembrie, personalul gradinii zoologice a decis sa-l spepare pe Changmao de caprioara.

Berbecul s-a aratat a fi foarte violent cu oaia si mielul ei, insa. La randul ei, caprioara Chunzi a incercat sa evadeze din tarcul ei, pentru a fi din nou alaturi de Changmao. Cei doi au fost reuniti.

×