x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un chinez se tratează bând benzină, de aproape jumătate de secol

Un chinez se tratează bând benzină, de aproape jumătate de secol

19 Iul 2011   •   09:20
Un chinez se tratează bând benzină, de aproape jumătate de secol

De cateva decenii, un chinez are obiceiul bizar de a se trata inghitind benzina, lucru care nu i-a inrautatit sanatatea. Chen Jejun, acum in varsta de 71 de ani, traieste singur, pe un deal din orasul Shuijiang.

Este cunoscut in regiune ca un bun cioplitor in piatra, dar nu numai pentru asta: obiceiul lui de a se trata band benzina a devenit celebru. El a baut 1,5 tone de carburant in cei 42 de ani de cand a inceput, scrie site-ul lesquotidiennes.com, preluat de Agerpres. In 1969, avand o tuse grava si dureri in piept, a luat mai multe medicamente care nu i-au facut niciun bine. Intr-o zi, a baut un pahar de kerosen, l-a durut stomacul si s-a culcat. Cand s-a sculat, dupa o ora, s-a simtit mult mai bine si atunci a continuat acest 'tratament'. Dupa ani intregi in care a baut kerosen, a schimbat 'tratamentul' si a inceput sa bea benzina, pentru ca primul se gasea deja foarte greu.

La un consult medical, doctorii au constatat ca Chen este sanatos. Specialistii de spitalul universitar din Chingqing arata ca batranul a dezvoltat o aparare imunitara impotriva benzinei si de aceea n-a murit

×
Subiecte în articol: China tratament benzina chinez