x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vacanţă în Alpi

Vacanţă în Alpi

de Oana-Maria Baltoc    |    29 Ian 2010   •   00:00
Vacanţă în Alpi

Prezentatoarea emisiunii Pro Motor de la Pro TV, Roxana Ciuhulescu, nu se poate abţine prea mult timp de la mişcare. Aşa că imediat după Sărbători, chiar în a doua zi a anului, a pus schiurile, patinele, rachetele de tenis şi costumele de baie în maşină şi a plecat împreună cu soţul la drum, în Alpi.



Prima oprire a fost la 3 ianuarie în Austria, la Solden, după 1.700 km parcurşi cu maşina. "Dacă anul trecut ne-am ratat vacanţa din cauza unui deces în familie, anul ăsta ne-am distrat şi relaxat şi, deşi nu este prima dată când mergem în Austria, de fiecare dată bucuria este tot mai mare. Amândoi suntem schiori, Mihai este puţin peste nivelul de începător, iar eu schiez foarte bine", spune Roxana Ciuhulescu.

"Vremea a fost perfectă, a nins, am avut zăpadă din plin şi am schiat şapte zile, cu pauză doar de masă şi de vin fiert", mai povesteşte prezentatoarea, mândră şi de peruca sa roz, achiziţionată din Predeal, de care nu s-a despărţit deloc pe pârtia de schi, spre amuzamentul celorlalţi.

×
Subiecte în articol: magazin