x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Ministrul Rockului

Vedete - Ministrul Rockului

de Alex Revenco    |    28 Iul 2006   •   00:00
Vedete - Ministrul Rockului

Magdin e omul rampei dar nu iubeste scandalurile

Magdin e omul rampei dar nu iubeste scandalurile

Pe cine vom vedea in cele patru emisiuni rock si cand au fost filmate?
I-am pus laolalta pe batranii de dinainte de ’89 cu tinerii postrevolutionari, ca sa vad si sa nu cred ca suntem o armata de talentati tineri-batrani si batrani-tineri. Vom revedea filmari din 1992 pana in 2001, cand emisiunile mele au fost suspendate, dupa cum vom vedea trupe lansate la "Intalnirea de la miezul noptii", care poarta astazi nume de istorie rock romaneasca. Si nu in ultimul rand, ii vom vedea live, la treaba, pe Phoenix, in concertul pe care l-am realizat la Sala Palatului prin luna mai 2006, dupa cum ii vom vedea, tot live, pe Iris, la Mamaia (realizator: Liana Sandulescu), pe Compact, la Cluj-Napoca, in noua sa componenta si intr-o forma de zile mari, sau pe Holograf si pe Sfinx Experience la Cerbul de Aur (presupun ca realizator este Mariana Soitu). Iar daca Timpuri Noi, Cargo, Kapela, Schimbul 3, Nightloosers, Sin si Talisman spun lumii ceva, atunci ureaza-mi succes, ca sa ma ierte si prietenii, si dusmanii, pentru ca mai mult de-atat nu incape in 4x50 de minute. Piesele si interviurile vor fi difuzate integral, in stilul Magdin, cel dintotdeauna.

Ce s-a intamplat cu emisiunea ta?
A fost interzisa in stil democratic, dambovitean, de gasca fostului meu coleg si prieten parat Doru Dumitrescu, intr-o perioada politica tulbure, martie 2001, cand tocmai avea loc schimbul de putere, iar mormolocii politici postrevolutionari isi incheiau socotelile dupa bunul plac al stapanilor nevazuti, dar stiuti, care i-au pus in scaune prea mari. Oficial, TVR nu mai avea bani pentru demodatul rock... dar vreau sa mai pastrez o vreme liniste in jurul suspendarii mele, pentru ca, in acest moment, Televiziunea Romana chiar are nevoie de liniste. La fel de sincer vorbind, nu mi-a trecut prin cap ca Doru, impotriva legii si a bunului-simt, ar putea sa-mi refuze dreptul la negociere sau ca va decide interdictie asupra aparitiei mele pe postul national de televiziune. Ca sa nu mai spun ca sloganul "Proiect foarte bun, dar nu sunt bani" mi-a terorizat urechile in anii din urma si nu i-am gasit nici o justificare.

Ce va fi de acum incolo?
Tot ce stiu e ca in topul vedetelor preferate de pe site-ul TVR Top 50 eu sunt nr. 1, ca proiectele mele pentru grila de toamna se numesc "Regele Rock" si "Star Show" si sper ca Tudor Giurgiu va repara nedreptatile comise de cei care au adus TVR la sapa de lemn.

De luni, 31 iulie, pana joi, 3 august, de la aceeasi ora, 23:05, la TVR 1 sunt prezentate patru emisiuni rock, de 50 de minute fiecare, din cadrul programului TVR 50 Rock Star

×