x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vibratoarele, primele în topul obiectelor uitate în hoteluri

Vibratoarele, primele în topul obiectelor uitate în hoteluri

de Sînziana Stancu    |    03 Oct 2010   •   00:00

Periodic se fac statistici cu diferitele obiecte pe care şi le uită călătorii în mijloacele de transport sau turiştii în hoteluri.

Cea mai recentă statistică publicată de revista Voyage, referitoare la clienţii uituci ai hotelurilor, arată că vibratoarele şi alte "jucării" sexuale sunt cele mai uitate obiecte. Imediat după jucăriile sexuale, alte obiecte la care nici nu te aştepţi, dar care sunt uitate frecvent în camerele de hotel sunt protezele dentare sau aparatele mobile de îndreptat dinţii.
Pe locul al treilea în topul obiectelor pierdute figurează, cu totul surprinzător, cărţile scrise în limbi străine aproape necunoscute.

Şi banii sunt uitaţi frecvent, mai ales sume mici, cuprinse între 5 sau 10 euro. Dar au existat destule cazuri când clienţii au uitat sume generoase, chiar şi de 50.000 de euro.
În fine, printre obiectele insolite pe care clienţii hotelurilor le uită - de fapt, le abandonează - figurează şi bietele animale de companie. Adesea, cameristele găsesc câte un căţel, un motan sau chiar o broscuţă ţestoasă. Cea mai şocantă descoperire din această categorie de "obiecte uitate" a fost un rechin, care a fost găsit înotând în cada de baie din camera unui hotel al cărui nume nu a fost precizat.

×
Subiecte în articol: lumea