x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Victor Piţurcă: Ciprian Deac nu va merge la Euro

Victor Piţurcă: Ciprian Deac nu va merge la Euro

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Mai 2008   •   00:00
Victor Piţurcă: Ciprian Deac nu va merge la Euro

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat că este posibil să nu îl oprească în lotul pentru turneul final pe mijlocaşul Ciprian Deac şi a precizat că ar putea să mai cheme unul sau doi fotbalişti în cantonamentul din următoarea perioadă.

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat că este posibil să nu îl oprească în lotul pentru turneul final pe mijlocaşul Ciprian Deac şi a precizat că ar putea să mai cheme unul sau doi fotbalişti în cantonamentul din următoarea perioadă.

DECIZIE. "Unul dintre jucătorii care vor pleca ar putea fi Deac. Avem un lot de 25 de jucători cu care plecăm la drum, iar din aceştia vor rămâne doi acasă, nu ştiu încă sigur care va fi, dar probabil unul dintre ei e tânărul Deac, pe care l-am luat pentru a fi în contact cu echipa naţională, dar şi pentru că avem nevoie în linia de mijloc", a spus Piţurcă, în cadrul unei conferinţe de presă. Tehnicianul a afirmat că sunt şanse să convoace unul sau doi fotbalişti în cantonamentul dinaintea Campionatului European, însă numai în cazul în care vor apărea accidentări de ultimă oră:"În funcţie de perioada de pregătire, aş putea să mai chem unul sau doi jucători. Nu am pus nimănui în vedere să nu plece în vacanţă pentru că ar putea fi convocat, însă dacă voi avea nevoie de ei, îi voi chema de acolo. Nu neapărat pentru lipsa de formă a actualilor jucători, ci în cazul în care se vor accidenta". Victor Piţurcă a vorbit şi despre mijlocaşul Stelei, Ovidiu Petre, care va rata EURO din cauza unei accidentări suferite la un meci de volei pe plajă susţinut în cadrul vacanţei de la Belek: "Am pierdut un jucător important, pe Ovidiu Petre, în urma unui accident banal, însă probabil soarta a făcut să fie aşa, să se accidenteze. A ratat un moment important pentru cariera lui, sper să nu se întâmple asta şi altor jucător, acesta e riscul meseriei. Sigur, un alt jucător îi va lua locul în echipă la EURO".


SUPĂRAT. Despre situaţia lui Cristi Chivu, selecţionerul a spus: "Mă deranjează că nu e la lot pentru că mi-aş fi dorit să fie de la început la Mogoşoaia, dar Inter a avut nevoie de el, mi-a şi transmis, în scris, acest lucru. Acesta e regulamentul şi nu avem ce face. Cristi va veni duminică şi sper să nu avem parte de surprize şi să se accidenteze tocmai acum pentru că a trecut printr-o perioadă mai lungă din care a scăpat şi ar fi păcat să se accidenteze tocmai la final. Din ce am discutat cu el, mi-a spus că e bine". Piţurcă a mai anunţat că tricolorii nu vor avea parte de un cantonament sever la Mogoşoaia, urmând ca în anumite seri să primească liber. "Programul cantonamentului va fi unul lejer. Scopul vacanţei din Antalya a fost ca jucătorii să fie la un nivel fizic optim şi acum vom face mai multe antrenamente tactice. Vor fi seri în care jucătorii vor avea liber, nu aşa cum s-a scris. Înainte nici măcar nu era stabilit în program ca ei să fie liberi seară de seară. Va fi şi un joc amical, cu Muntenegru, deşi mi-aş fi dorit două partide de pregătire. Nu am găsit niciun adversar, nici timp nu prea am avut, iar în plus am avut probleme cu jucătorii, şi în cele din urmă am decis să jucăm doar un meci", a mai declarat selecţionerul.

×
Subiecte în articol: magazin