x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video - Un elicopter al politiei galeze a filmat un OZN

Video - Un elicopter al politiei galeze a filmat un OZN

23 Iun 2008   •   00:00

11:24 The Sun scria la începutul lunii iunie despre un incident aviatic ce a avut loc deasupra canalului Bristol, în Ţara Galilor, în care a fost implicat un elicopter din dotarea poliţiei galeze ce s-a angajat în urmărirea unui OZN.



The Sun scria la începutul lunii iunie despre un incident aviatic ce a avut loc deasupra canalului Bristol, în Ţara Galilor, în care a fost implicat un elicopter din dotarea poliţiei galeze ce s-a angajat în urmărirea unui OZN.

"Poliţia poate confirma că unul dintre elicopterele sale a identificat o aeronavă de o formă neobişnuită. Acest lucru a fost raportat autorităţilor pentru investigaţii ulterioare", precizează un comunicat oficial al poliţiei galeze care a dat publicităţii un film care confirmă evenimentul. Totuşi autorităţile evită folosirea termenului OZN, precizînd că evenimentele au fost mult mai dramatice decît cele relate de tabloidul englez.

Incidentul a avut loc la ora 23:40 GM, în data de 8 iunie. Elicopterul, la bordul căruia se aflau trei persoane, aştepta permisiunea de aterizare pe o baza situată în apropierea oraşului Cardiff.
Echipajul elicopterului a descris obiectul ca avînd forma unei farfurii zburătoare, ce era inconjurata de spoturi luminoase. The Sun susţine că pilotul elicopterului a reuşit să evite coliziunea dintre cele două aparate şi s-a lansat în urmărirea misteriosulu aparat, întreruptă doar de lipsa de combustibil. Urmărirea nu a fost confirmată de către poliţie.

×
Subiecte în articol: magazin