x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Videoclipul din vacanţă

Videoclipul din vacanţă

de Oana-Maria Baltoc    |    17 Iul 2009   •   00:00
Videoclipul din vacanţă

La o lună de la lansarea albumului "Culeg vise"/"Believe", Paula Seling a primit cadou un nou videoclip la cel de-al doilea single extras de pe album, intitulat de asemenea "Believe".



"Believe" a fost, iniţial, o piesă compusă pentru o reclamă: "După lansarea acesteia, mulţi au început să întrebe unde pot să găsească acest cântec şi mai ales cine îl cântă. Mi-a făcut plăcere să aflu că şi fără "avantajele" numelui, cântecele mele au impact asupra oamenilor şi m-am amuzat copios de reacţiile celor care au aflat cine este interpretul", mărturiseşte cântăreaţa.

LA ANIVERSARE... Cum spontaneitatea este o caracteristică a Paulei şi a soţului ei Radu, videoclipul a apărut fără a fi planificat. Îndrăgostiţii au fost într-o scurtă vacanţă într-un sat din Grecia, timp în care Radu a filmat sau fotografiat mai tot timpul, entuziasmat de cum "dă în peisaj" Paula. Odată întorşi acasă, Radu s-a pus pe lucru şi, nu după mult timp, a reuşit să realizeze montajul final al noului videoclip. Exact la momentul potrivit pentru a-i face Paulei poate cel mai frumos cadou, la împlinirea a patru ani de la căsătorie, în care au cules vise împreună şi au crezut în ceea ce fac.

×
Subiecte în articol: vedete