x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Zapp - O promotie in banda larga

Zapp - O promotie in banda larga

de Alex Anghel    |    09 Sep 2005   •   00:00
Zapp - O promotie in banda larga

Dupa celebrele reclame cu "grupul hair-stilistilor", "grupul manechinelor care beau apa plata cu lamaie" si "grupul politicienilor", Zapp demonstreza ca si in activitatile promotionale intreprinse de companie la capitolul creativitate este tot timpul la inaltime.

Astfel, toti posesorii de laptop aflati pe Litoral au avut posibilitatea de a accesa internetul gratuit, Zapp amplasand Hotspot-uri (in traducere libera, locuri fierbinti) in numeroase hoteluri. Pe langa aceasta promotie, Zapp a mai desfasurat in paralel o manifestare asemanatoare pe plajele Astoria si Cucaracha din Mamaia, numai ca spre deosebire de prima, pe plaja, Zapp a pus si laptopurile la dispozitie, iar premiile au fost strans legate de activitatea de pe nisip.

PROMOTII. Zapp a asigurat pentru o perioada promotionala accesul gratuit la Internet pentru posesorii de laptop sau PDA echipate cu Wi-Fi (standardul IEEE 802.11) prin intermediul Hotspot-urilor Zapp Internet Express. Hotspot-urile reprezina zone de acoperire Wi-Fi pe suport CDMA2000 1xEV-DO, aflate in ariile de receptie ale hotelurilor si nu numai. Zapp a oferit utilizatorilor un serviciu flexibil de conectare la Internet mobil in banda larga, acestia putand accesa informatiile de care aveau nevoie fara ajutorul cablurilor si pastrandu-si libertatea de miscare in interiorul zonei Hotspot.

IN HOTELURI. Promotia a demarat in luna iulie, incheindu-se la data de 10 august, si a acoperit peste 30 de hoteluri, situate in principal pe Litoral. Locatiile Hotspot Zapp au fost semnalizate corespunzator in holurile si la receptia hotelurilor unde serviciul era disponibil. La incheierea promotiei, Zapp a lansat oferta comerciala Hotspot Zapp, care permite accesul la Internet in peste 40 de locatii (hoteluri, restaurante, cafenele etc.) pe baza cartelelor preplatite Zapp Internet Express Card de 2/10/30/50 USD, care ofera credit de 1/7/23/40 de ore de acces la Internet. In acelasi timp, accesul este in continuare gratuit in vederea testarii serviciului timp de 10 minute pe zi pe computer (un laptop/PDA va putea sa se conecteze gratuit in fiecare zi, dar nu mai mult de 10 minute).

PE PLAJE. Devenita deja traditie, prezenta Zapp pe Litoral in timpul sezonului estival s-a concretizat in acest an, in perioada 10 iulie - 31 august, intr-o promotie pentru primul serviciu national de Internet mobil in banda larga, Zapp Internet Express. Pe plajele Astoria si Cucaracha din Mamaia, turistii au testat gratuit serviciul Zapp Internet Express si au putut castiga premii constand in sesiuni de kite surfing, zboruri cu avionul Zapp sau curse pe mare cu salupa. De asemenea, cei care s-au abonat in perioada verii la Zapp Internet Express au beneficiat de un pret special al modemului Z010 (69$ pentru abonamentul Zapp Internet Express 5) si de bonusuri de 50 de ore la abonamentul Zapp Internet Express 15, respectiv 100 de ore la abonamentul Zapp Internet Express 100.

Zapp ofera servicii integrate de voce si date bazate pe reteaua sa de ultima generatie CDMA2000. Prin lansarea de anul trecut a Zapp Internet Express, primul serviciu de comunicatii mobile in banda larga la nivel national, care ofera viteze de transfer de pana la 2,4 Mbps, Zapp a declansat o adevarata revolutie in transferul mobil de date.
×